Adriano Tarraconense

DESPRÉS DEL DIA DE LA DONA

arpi | 09 Marzo, 2006 13:33

I ara què? ahir van celebrar-se manifestacions, jornades, debats, i un munt d'activitats en favor de les dones.

Ja sé que és políticament incorrecte, però jo ho trobo molt malament, ja que el dia de la dona tindria que ser cada dia, però també el dia de l'home i el del jubilitat i els dels nens...

Crec que el fet que hi hagi marcat en el calendari un dia per a la dona ja és un fet discriminador, per ella mateixa.

Són molts anys de desigualtat i de masclisme, és cert. Hi moltíssimes estadístiques que certifiquen que encara hi ha moltes desigualtats entre homes i dones, però crec que la naturalitat del dia a dia ha de prevaldre a un únic dia on es manifesten les dones, les feministes les sindicalistes i les dones que siguin, però aquesta mateixa celebració per a mí és masclista.

L'educació i conscienciació de la igualtat ha de ser dia a dia.

AQUEST DIMENGE CALÇOTADA!!!

arpi | 03 Marzo, 2006 13:42

Doncs sí, aquest any serà una miqueta més tard que l'any passat ja que hem esperat al mes de març per gaudir d'una bona calçotada a la Fonda Grau de Santes Creus.

Evidentment, els calçots, la carn, la salsa, i quina salsa.... és el motiu principal, però darrera hi ha la reunió de 5 parelles d'arreu de Catalunya que ens trobem desde fa sis anys al mateix lloc, per gaudir de la Calçotada. El Ferran i l'Elena venen de Navàs, la Eli i el Toni de Sant Cugat, i la resta de Tarragona.

Jo m'encarrego d'organitzar-ho tot, reservar la taula i alguna excursió facultativa, d'aquesta manera passem un dia agradable i aprofitem per mostrar la cultura local.

El fet més destacable d'aquest any és que hi assistiran el David, i dos nasciturus, evidentment no faran la calçotada, ja que un encara va amb farinetes, i els altres dos s'alimenten a través del cordó umbilical de llurs joioses mares que cada vegada els hi creix més la panxa.

I és que en aquesta vida, tot arriba.... En aquest cas per sort!!!

LA FIESTA DEL CORDERO

arpi | 09 Enero, 2006 12:52

Para todos aquellos que no lo sepan mañana es el día de la FIESTA DEL CORDERO.

Eso quiere decir que si teneis amigos, compañeros de trabajo o vecinos, o lo que sea, que son musulmanes, mañana están de fiesta.

Cuando todavía nos quedan restos de turrones, polvorones y cava en la nevera, cuando ya miramos ávidamente el calendario, buscando un día en rojo (festivo), los musulmanes se preparan para celebrar una de sus fiestas más importantes, no olvidemos que cientos de miles de peregrinos se trasladan a la MECA en peregrinaje (obligatorio, al menos una vez en la vida) para celebrar una ceremonia religiosa.

Creo que hay que ir pensand en alguna solución a este tema, aquí en Catalunya y por supuesto en España, por no decir en Europa.

No olvidemos que la comunidad musulmana es muy numerosa, pero que muy muy numerosa, y eso quiere decir que en los próximos días va a faltar mucha gente a su centro de trabajo, al colegio o a sus obligaciones diarias.

Quien sabe, todavía podemos ver como fiesta nacional, y perceptiva de obligado cumplimiento en el calendario laboral la FIESTA DEL CORDERO.

CARTA A LOS REYES MAGOS

arpi | 05 Enero, 2006 09:51

Antes de empezar quiero aclarar que no creo en los reyes, a esos que cada verano van a Mallorca, a esos que viven en palacios, a esos que les regalan yates, a esos que no saben utilizar un programa de montaje fotográfico para hacer una felicitación de navidad.

En los que sí creo son en los Reyes de Oriente, a ellos les pido tolerancia, respeto, salud, dinero, amor, y todos esos "topicazos" que decimos en estas ocasiones.

A parte para mí necesitaría cambiar de coche, que me hicieran fijo en el trabajo, salud para mi família, y una "cosita" de mi mujer.

Pero me temo que me tendré que conformar con la colonia, los calzoncillos, los calcetines y otros presentes que me dejará el rey negro en la chimenea.

Suerte a vosotros, ya me direis que os han dejado!!!

S'ACABA EL 2005??

arpi | 29 Diciembre, 2005 14:17

És evident que s'acaba l'any, al menys així ho indica el calendari, el que no està tant clar és el que passarà l'any vinent, es a dir, d'aquí dos dies.

Tenim pendent el famós Estatut de Catalunya, l'OPA de Gas Natural, un Tripartit que en un grapat de mesos no ha aprovat ni una llei per Catalunya, i un Govern a Espanya que està pendent de les coalicions i els acords puntuals amb els diversos paritts.

Tots esperem quins seran els resultats del boicot als productes catalans, suposo que el Nadal (amb tot el consumisme que comporta) serà un bon indicador de com han anat les coses...

En fí, per a mí a part del sopar i la festeta del dia 31 de desembre tot continuarà igual, les factures del telèfon, la llum, el gas, la hipoteca tindran el seu perceptiu "increment revolucionari", gràcies a deu continuaré treballant al mateix lloc, però amb un contracte que només em garanteix feina per 22 mesos, la meva dona continuarà emprenyant-se amb mí pels temes domèstics i quotidians, en fí que si no fos pel concert d'any nou de Viena, els salts d'esquí i la ressaca, per mi seria un dia més, en canvi serà un any més.

I es que el temps és relatiu.

Que tingueu els que ho llegiu una bona i entrada i sortida d'any.

¡Feliz 2006!! y los que fumais os Jodeis!!!!

EL IDIOMA DE MI ARTÍCULO

arpi | 19 Diciembre, 2005 14:34

Por fin me he decidido a escribir en una bitacora o blog o como se le quiera llamar.

La primera duda que se me ha planteado es la de elegir el idioma para comunicarme, y como pueden comprobar he escogido el castellano. Por varias razones: Poque creo que escribo con menos faltas, creo que me expreso mejor y lo mas importante, el castellano puede llegar a mas interlocutores que el CATALAN, que es mi lengua propia y el idioma que me ha hecho dudar a la hora de elegir idioma.

Es decir que si hubiera dominado medianamente el ingles o incluso el chino, ahora estaria haciendolo en estos idiomas.

Puede parecer una tontería, pero para mi no lo es ya que ultimamente en Catalunya y en el estado español las "cosas" estan moviditas... por suerte yo soy "xarnego", de madre andaluza y padre catalan cosa que me hace tener una perspectiva tremendamente rica y abierta, y alejada de posturas radicales, tanto de un lado como de otro.

En fin para ser mi primer escrito creo que ya esta bien.

Mañana mas

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb