Excursió Siurana – Els Gorgs – Siurana

 

Poble de SiuranaExcursió realitzada el dijous, 19/09/2019, i el diumenge, 22/09/2019. Aquesta darrera amb el Centre Excursionista de Cambrils i la primera, tot sol,  per preparar la posterior excursió de grup.

Explico, a continuació, com va anar la sortida de grup. Com aquesta setmana havia tingut problemes de vertígens, jo i tres persones més vam triar , per baixar al riu Siurana, la ruta llarga pel “Camí Ral” de Cornudella. La resta, 11 persones, van baixar pel grau de la Trona fins la pista. A partir d’aquí l’itinerari és comú: Mas d’en Candi, Molí de l’Esquirola, la Gorguina, El Gorg, El Gorguet, Mas d’en Ribelles , Molí de l’Esquirola i d’aquí, desfer el camí fins a Siurana, ja sigui per la Trona, ja sigui, pel “Camí Ral” de Cornudella.

 

Podeu trobar el track a “wikiloc”

Les fotografies que vaig fer les podeu trobar a “google fotos”

Quant a Jaume Broto Puig

Excursionista des dels anys 70. Que estima el seu país que és tan petit i que encara li queden molts racons per conèixer . Membre del Centre Excursionista de Lleida. Biòleg i aficionat a la Geologia. Professor de Ciències a Vila-seca, Lleida, Gavà i Barcelona. Ara jubilat. Que ha ensenyat sempre als seus alumnes i deixebles a conèixer i estimar aquesta terra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.