NADAL, NAIXEMENT…DE QUI? I PER QUÈ CADA ANY?, a part de per negoci…!

……perquè en el solstici d’hivern hi ha tots els INGREDIENTS !!!!.  (Silent night)

….en un mon VISIBLE gracies a la LLUM,….en un mon FÍSIC gracies als NAIXEMENTS, el SOL i les ESTRELLES et marquen el moment, fant sonar el diapasó universal que DÓNA la nota, el “LA” que iniciarà la simfonia per un “nou naixement”

una particular ESTRELLA anira a l’encontre d’aquest naixement, un lloc on “les circumstancies” han con-format un ESPAI simple, pobre i fins i tot caotic ,,,,,,,,

la claror de l’ESTRELLA farà que en aquest lloc hi con-flueixi el CALIU dels animals, que son part de la NATURA, la COMPANYIA dels PASTORS que son part del POBLE i els MAGS que son el SABER i que a més porten ” ELS REGALS”.

amb aquest ingredients es “possible” el NAIXEMENT del CRIST que tots tenim dintre (fang convertit en CRISTall), que si o si,  precisa de un ESPAI adeqüat, en un TEMPS adeqüat……quan s’ARRIBA en un moment molt critic que sembla que la llum se’n và per sempre, llavors en aquest moment igual que SENT la TERRA cada 21 de desembre de l’any t’acull l’esperança de que l’endemà el SOL tornarà amb tota la vitalitat per un nou cicle.

article de francesca queralt, dissenyadora d’interiors (?) (col.1155) que ha descobert que la seva professió li encanta. .

RECORDA : …el NAIXEMENT a la terra va ser el primer acte que vas fer “sol”en llibertat, mentre el mon rodava tu eres en un espai anomenat MATRIU……

sol, connectat nomès a l’ENERGIA MARE, per si de cas t’exposes a un NOU naixement ja sabries com funciona, oi ….. !

S’ADJUNTEN ALTRES ENTRADES ANTERIORS que donen llum a l’assumpte- :

.- Quan DOLOR i LLUM con-flueixen, apareix la COMPRENSIÓ!

.- 25-12-2011 & 1-1-2012, CONSIGNAS, fechas con mensaje!!

.- QUARS, UN ESSER DE LLUM.


Aquesta entrada ha esta publicada en EspAI per parlar-NE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *