La vostra opinió i les vostres valoracions són necessàries per a millorar TINET. Per això, un any més, us animem a participar en l’enquesta de satisfacció tinetaire, amb l’objectiu  d’avaluar el portal web i els serveis que us oferim.  També ens podeu fer arribar els vostres suggeriments i les propostes de millora.


Com com contestar l’enquesta?

Aviat rebreu a la vostra bústia un missatge de TINET amb un enllaç que us adreça a un senzill qüestionari tipus test que podreu contestar en uns minuts. A la part final, també hi trobareu un espai per afegir els comentaris que considereu oportuns.

L’enquesta és anònima i confidencial. Teniu temps per a respondre-la fins el dia 29 de maig.

Us agraïm la vostra col·laboració  i us recordem que podeu contactar amb TINET per a qualsevol consulta, proposta o incidència.

Gràcies per ajudar-nos a millorar TINET!

Comentaris estan tancats.