El Premi TINET coneixerà el guanyador de la seva dissetena edició aquest dissabte

El nom del guanyador de la dissetena edició del Premi TINET de narrativa curta es coneixerà aquest dissabte, 17 de maig, en el decurs de l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona que tindrà lloc al Teatre Metropol . L’acte començarà a les 21:30 hores i comptarà amb l’actuació de Maria del Mar Bonet que cantarà versos del Poeta Joan Vinyoli en l’any del centenari del seu naixement.

En aquesta edició del Premi TINET s’hi han presentat un total de 260 obres.  A més d’un premi en metàl·lic de 1.000 euros per a  l’autor, el relat guanyador serà editat per Cossetània edicions, juntament amb una selecció de les obres finalistes.  Durant la nit també es coneixeran els guanyadors de les altres dues categories del cartell de premis: el de novel·la  Pin i Soler, que ha rebut un total de 93 treballs i el Vidal Alcover de traducció al qual hi opten un total  de 19 treballs.

Els premis literaris Ciutat de Tarragona són convocats per l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la Joieria Blázquez i les editorials Cossetània, 1984 i Columna.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Tinetaires, TINETbiblioteca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.