Més d’un miler d’alumnes aprenen bones pràctiques a Internet amb la TINETescola

Des que la TINETescola es va posar en marxa, l’any 2011, més d’un miler d’alumnes s’han beneficiat ja d’aquesta activitat formativa que impulsa la Diputació de Tarragona. La TINETescola és un taller de caire didàctic que es desenvolupa als centres educatius, amb l’objectiu de facilitar als alumnes eines i coneixements per aprendre a fer un ús segur, eficient i responsable d’Internet.

Com a novetat, l’actual convocatòria ha ampliat la franja d’edat dels escolars fins a primer i segon d’ESO amb l’objectiu d’estendre les pràctiques responsables a Internet a un grup on es presenten nous riscos, amb un ús molt més generalitzat de les xarxes socials i nous fenòmens com el ciberassetjament. Els alumnes tenen edats compreses entre els 9 i els 14 anys: des de quart de primària fins a segon d’ESO.

240 alumnes ja han participat a la TINETescola aquest curs

Des de l’inici d’aquest curs 2013-2014, la TINETescola ha dut els seus tallers per al bon ús d’Internet fins a un total de 240 alumnes de centres de primària i secundària de les comarques de Tarragona. Les escoles i instituts on s’imparteixen els tallers durant els dos primers trimestres d’aquest curs són: Escola Maria Garcia Cabanes de L’Aldea, Escola l’Agulla d’El Catllar, INS Berenguer d’Entença de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, INS Joan Amigó de l’Espluga de Francolí, Escola 1 d’Abril de La Palma d’Ebre, Escola Mediterrani de L’Ampolla, Escola Alfara de Carles d’Alfara de Carles, Escola Sant Miquel d’Aiguamúrcia, Escola Ull de Vent de La Bisbal del Penedès, CEIP Josep M. Soler de Montbrió del Camp, Escola l’Ametller de La Pobla de Massaluca i Escola Rosa Gisbert de Masdenverge.

Alumnes de l'Escola 1 d'Abril de La Palma d'Ebre durant el taller

 

Aquesta entrada ha esta publicada en TINETescola. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.