Una vegada més, des de TINET us animem a participar en l’enquesta anual de valoració del nostre portal web i de la resta de serveis que t’oferim i a fer-nos arribar suggeriments i propostes de millora. Coneixent quines són les vostres necessitats i les vostres expectatives, de ben segur que us podrem oferir un millor servei.

Si actualment formeu part de la comunitat tinetaire i disposeu d’un compte de correu amb nosaltres, en els propers dies rebreu a la vostra bústia un missatge de TINET amb un enllaç que us dirigirà al qüestionari. Respondre’l només us ocuparà uns minuts, ja que es tracta d’un senzill qüestionari tipus test. A la part final, també hi trobareu un espai perquè ens pugueu fer arribar els comentaris que cregueu oportuns.

Com bé sabeu, l’enquesta és completament anònima i confidencial i, per seguretat i com ve sent habitual en les darreres edicions, no caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Tindreu temps per a respondre-la fins el dia 18 de juny de 2013.

Des de TINET agraïm la vostra col·laboració i us recordem que som a la vostra disposició per a qualsevol iniciativa o consulta.

Amb la vostra opinió, millorem TINET!

Comentaris estan tancats.