Si tens problemas a l’hora de rebre o enviar correus de TINET, si has de configurar-lo per primer cop a l’ordinador, o si  vols fer-ho al teu dispositiu mòbil (telèfon, tauleta…) consulta el servei d’ajuda de TINET. Et guiem, pas a pas, per a què et sigui molt senzill i puguis fer ús del correu sense problems allà on siguis, i amb el dispositiu que utilitzis en cada moment.

Trobaràs manuals específics d’ajuda pels diferents clients de correu (Thunderbird, Outlook…) i per als diferents sistemes operatius  dels ordinadors (Linux, Windows, mac, etc ) També hi ha instruccions detallades per als diferents sistemes operatius dels dipositius mòbils: android, iphone i blackberry.

No et quedis sense correu. TINET t’ajuda. I si necessites atenció personalitzada i directa, pots trucar al servei  d’atenció a l’usuari de TINET: de dilluns a divendres, de 10:00h a 14:00h, al telèfon: 977 244 007.

Comentaris estan tancats.