Convocat el cinquè Premi TINET de Projectes a Internet

La Xarxa Ciutadana de les Comarques de Tarragona, ha convocat la cinquena edició del Premi TINET de projectes a Internet. El premi, que compta amb una dotació econòmica de 3.000 euros,  té per objectiu reconèixer projectes innovadors orientats a potenciar l’ús de TINET i d’Internet, en general, entre els ciutadans de les comarques de Tarragona. L’execució dels projectes guanyadors va a càrrec de l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona.  El termini màxim per presentar les sol·licituds i la documentació corresponent finalitza el dia 15 de setembre de 2011.

En aquesta cinquena edició, el jurat valorarà especialment els projectes adreçats al desenvolupament d’un programari per a dispositius mòbils, que permeti la interacció de l’úsuari amb el lloc on es troba, localitzant els punts d’interès més propers i accedint als continguts del portal web de TINET que hi estan relacionats.

Poden optar al premi aquelles persones físiques o jurídiques, de forma individual o col·lectiva, que estiguin implantades i que tinguin com a àmbit d’actuació el Camp de Tarragona i/o les Terres de l’Ebre.

Entre els criteris de valoració, el jurat tindrà en compte la viabilitat del projecte i  l’adequació a TINET, la qualitat de la presentació acurada i que es tracti d‘una acció innovadora i original a TINET. En aquest sentit,  es valorarà especialment que el projecte contempli la interactivitat entre els continguts de la web de TINET, l’entorn i l’usuari utilitzant dispositius mòbils. El contingut complet de les bases que regeixen el V Premi TINET de projectes a Internet pot consultar-se  a www.tinet.cat.

Els impresos de sol·licitud poden obtenir-se a través de la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona, a l’apartat ajuts  i subvencions https://seuelectronica.dipta.cat/

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Tinetaires i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.