SEO para 2022

Consells pràctics per estar cercadors

Vas provar de buscar si la teva web surt als cercadors?

Els cercadors més importants actualment són 3:

Google, Bing i Yahoo, cadascun té registrades les pàgines locals i internacionals, podràs adonar-te que el domini canvia a google de .com a .pe, el mateix passa amb els altres cercadors. .
Significa que hem d’estar posicionats localment i internacionalment. Per això hi ha diferents punts per complir i després dir-li als cercadors que existim i que llegeixin la nostra pàgina perquè l’ofereixin com a resultats de les cerques dels usuaris al nostre rubro d’arquitectura.
Les pàgines d`arquitectura han d`utilitzar les paraules que usen les persones per trobar-nos, que comencen per arquitectes, arquitectura, projectes, cases, edificis, condominis, plànols, etc. tot allò relacionat amb el que és habitual per a nosaltres però amb les paraules que utilitzen per navegar.

Per què serveix?Estar als resultats de Google és el millor que ens pot passar si busquen algun dels serveis que oferim. Per això hem de tenir un website ordenat i construir informació rellevant per als nostres possibles clients. És important planificar una pàgina web primer en paper i tenir molt clar que volem aconseguir amb aquesta web quan ens contactin.
Mitjans socials

Tenir un lloc web és equivalent a tenir una presentació de la nostra empresa o servei. Tenir perfils socials d’empresa significa estar present en aquells mitjans on hi ha els nostres possibles clients o volem tenir una presència activa. Erròniament algunes empreses d’arquitectura, enginyeria o construcció usen un sol mitjà social com a mitjà de comunicació, error molt comú que limites la teva difusió “només” als usuaris d’aquesta xarxa com indica la agencia seo

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.