SEO Inbound marketing

El SEO o posicionament en cercadors és una disciplina que consisteix a aplicar una sèrie de tècniques per optimitzar una pàgina web de cara a millorar la seva posició als motors de cerca i realment és molt útil dins duna estratègia dInbound Marketing.
Lobjectiu del SEO és fer que una pàgina web aparegui el més alt possible en els resultats de cerca, per tal datreure més visitants i amb això augmentar les possibilitats de conversió.
Per evitar confusions, convé distingir entre SEO i SEM:

 

El SEO s’ocupa de posicionar la pàgina web entre els resultats orgànics, és a dir, que no podem pagar el cercador per millorar el nostre posicionament.En canvi, el SEM posiciona la web a través d’anuncis pagats a cercadors.Encara que a nivell mundial hi ha molts motors de cerca, al nostre país Google és clarament el majoritari. Per això, quan parlem de SEO, en general ens referim a posicionar un lloc web a Google.

 

Dins una estratègia inbound, les tècniques SEO ens ajuden a crear un canal de trànsit qualificat a llarg termini. Quan aquests usuaris han arribat a la nostra web, podem emprar diferents estratègies per captar-los i fer que es converteixin en leads.

 

Inbound Marketing – SEO

 

Avantatges del SEO per a les marquesMultiplica la teva visibilitat. Si la teva pàgina web és la teva botiga, el SEO equival a posar-li un aparador, i això es tradueix en visites. Per exemple, si aconsegueixes posicionar la teva web en primer lloc per a una paraula clau amb 100.000 cerques al mes i el primer resultat s’emporta un 20% dels clics, tindràs 20.000 visites mensuals més.Reforça lestratègia dinbound màrqueting. Mitjançant les tècniques de SEO, aconseguim atreure visitants cap a la nostra web, per la qual cosa és una eina molt interessant per iniciar els nostres processos d’inbound màrqueting i convertir aquests visitants en leads i clients.És una inversió a llarg termini. Optimitzar una web per als motors de cerca requereix temps i esforç, però és una font de resultats a llarg termini. Quan hagis aconseguit posicionar, tindràs una font de visites constant i sense cost addicional.Millora la teva web. Les tècniques de posicionament web estan pensades per millorar lexperiència dusuari i la qualitat dels continguts. Si les apliques correctament, no només aconseguiràs posicionar més alt als motors de cerca, sinó també millorar els resultats de la teva web en general.

Fomenta la credibilitat i la confiança. En general, els usuaris confien en els algoritmes de Google per distingir quines són les pàgines de més qualitat i que contenen la informació que busquen. Per això, si la teva web apareix entre els primers resultats, tendiran a confiar més en la teva marca i ho tindràs més fàcil per fer que converteixin.

agencia seo amarok

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.