Marketing de Influencer

4 Claus Per Fer Influencer Màrqueting ExitosamentPer què serveix l’Influencer Marketing?

Quan has definit el teu objectiu, hi ha algunes recomanacions fonamentals que has de seguir per dur a terme aquesta estratègia amb èxit.

 

Són les següents:

1- Explora les Xarxes Socials tu mateix per trobar l’influencer perfecteNo cal adreçar-te als influencers més famosos per trobar una opció rendible per a la teva marca. D’acord amb la magnitud i l’abast del teu negoci, pots posar-te a la tasca de localitzar els usuaris més influents de la teva ciutat, a través de les diferents Xarxes Socials i aprofitant els filtres de cerca.
Instagram pots fer una investigació, definint una sèrie de hashtags relacionats amb la teva proposta comercial  i fent una cerca filtrada per ubicació. Després identifiques quines són les fotos i vídeos més populars per a cada hashtag fins a trobar l’usuari de la teva ciutat més convenient per a la teva marca.

 

2- Dóna-li una Imatge al teu Influencer

 

Tal com recomanen els especialistes en màrqueting, és fonamental definir la imatge que vols transmetre a través del teu influencer. Per això has de definir els aspectes següents:
Personalitat: decideix si necessites un informant, una autoritat, un activista, etc. per promoure la teva campanya o productes.Àmbit: Pots triar un o dos, entre els quals viatges, moda, tecnologia, màrqueting, etc.Tòpics: Tria un tòpic que el teu influencer ideal abordi de tant en tant a les seves Xarxes Socials o al seu Blog. Això serà la justificació en el moment d’argumentar per què ho vas triar per a la teva marca.Tipus d’Abast: D’acord a quins siguin els teus objectius podràs escollir el millor influencer.

 

T’has de fer preguntes com: Vols fer una campanya de continguts visuals o prefereixes recórrer al blogging? Quina Xarxa Social seria la més adequada per promoure les teues propostes? Vols augmentar la teva popularitat a Social Media o augmentar el teu trànsit web? Quina és la Xarxa Social més “forta” de cada influencer?

3- Aprofita Les Eines Online per Trobar Influencers per a La teva Marca

 

Per ajudar-te a trobar l’Influencer perfecte, hi ha algunes eines summament pràctiques. Una és Social Mention, que et permet ingressar el nom de la teva companyia o marca per descobrir totes les mencions que hagin fet els usuaris a les diferents Xarxes Socials (Twitter, Youtube, Facebook, etc.).
També podeu aprofitar les Alertes de Google. Es tracta de definir una sèrie de keywords vinculades a la teva marca o negoci sobre les quals vulguis rebre alertes (p. ex. el nom del teu negoci). D’aquesta manera pots trobar posts i articles que esmenten la teva marca i contactar amb els seus autors.
Com et pot ajudar l’influencer màrqueting a augmentar les vendes?

4- Quan has trobat el teu Influencer, planifica la teva estratègia d’Influencer Marketing

 

A més de trobar a l’influencer ideal per a la teva marca i de proposar-li un benefici a canvi dels seus serveis (des de diners fins a descomptes, kits gratuïts, etc.), has de planificar l’estratègia d’influencer màrqueting que utilitzaràs. Heus aquí alguns suggeriments sobre això:
Demana a la teva influència que generi continguts utilitzant els teus productes (fotos, vídeos, articles, etc.).Aprofita les dates especials de l’any (Nadal, Dia dels Enamorats, etc.) per suggerir a la teva influència que generi vídeos, fotos, transmissions en viu, articles o podcasts al·lusius.Envia els teus nous productes a la teva influència perquè faci demostracions o proves en viu.

 

Crea un calendari de publicacions per guiar la teva influència en la generació de continguts.Influencer Màrqueting: Com pot ajudar el teu negoci?
Per concloure aquest bloc post, podem dir que l’Influencer Marketing és una estratègia centenària l’èxit de la qual ha anat en ascens, fins a assolir l’auge de què gaudeix avui. I degut a les seves característiques i avantatges, us recomanem fortament implementar-la amb la vostra marca o negoci. Després ens comptes!

agencia marketing digital madrid Mentedigital.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.