Diferencia entre Discover y Feed

Hi ha grans diferències entre Discover i Feed, però les que més destaquen són sens dubte el seu nou enfocament més personalitzat i que s’enfoca més en els interessos propis de l’usuari, així com un disseny que no separa l’eina en seccions com informació personal i notícies i entreteniment, sinó que uneix cada aspecte de manera intel·ligent i els mostra de la mateixa forma de manera molt més visual.

 
Discover també es diferencia de Feed de manera molt clara amb les noves opcions de botó Discover i la tecnologia Topic Layer, com a funcions avançades de la plataforma renovada de Google integrada en la seva aplicació mòbil, fent-la molt més potent que el seu antecessor de manera directa en tots els aspectes del seu rendiment que resulta més òptim i precís.
No obstant això, hi ha bones notícies respecte a tots els usuaris de Google en general tant en dispositius mòbils com a ordinadors locals, ja que Discover serà ara compatible amb els navegadors més utilitzats, iniciant de manera òbvia amb Chrome per després passar a les altres solucions disponibles en el mercat com Mozilla, Safari, Opera i Edge basat en Chromium com diu la experta seo barcelona.

 
En poder usar-se directament en navegadors mitjançant el compte de Google, els usuaris podran treure avantatge de Discover tant en dispositius mòbils com en portàtils i ordinadors d’escriptori, amb les mateixes opcions de personalització i sent ideal per a aquells que prefereixen usar els seus serveis directament en el navegador d’internet i no sota aplicacions.

 
Podràs trobar Discover sota de la barra de cerca de Google quan el facis servir amb navegador, estant actualment tant en anglès com en espanyol tot i que vindrà compatibilitat amb altres idiomes progressivament.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.