Qué es el seo white

Com segurament ja t’ho estiguis imaginant el White Hat SEO és l’alternativa contrària a la que ja t’hem presentat. Es tracta d’una sèrie de tècniques de SEO i posicionament molt més laborioses però que resulten molt beneficioses a llarg termini.
white hat seo
Quines són les tècniques de White Hat SEO?Bàsicament aquestes tècniques o estratègies de White Hat SEO són ​​les que et presentem cada setmana al nostre blog. Es tracta de totes les accions que fem servir de manera natural perquè Google ens llanci entre els seus primers resultats.

 

Una cosa que cal saber és que tot i que no són tan perilloses com les de Black Hat SEO tampoc estan exemptes de risc al cent per cent. Això vol dir que si abusem massa d’una d’aquestes estratègies Google pot localitzar que l’ús d’aquesta no és natural i, per tant, penalitzar.

No obstant això això és una cosa bastant probable i hauríem d’estar donant un molt mal ús a qualsevol d’aquestes tècniques perquè succeís el que acabem de comentar. De tota manera convé que sàpigues que és possible i que a alguns administradors web ja els ha passat.

Les tècniques de White Hat SEO més habitualsNormalment quan parlem d’estratègies WHS solem referir-nos a dues classes principals: on-page i off-page segons un expert seo barcelona com judith sauch.

A continuació us presentem algunes de les tècniques de WHS més comuns en ambdues categories:

White Hat SEO on-pageCom ja hem explicat en més ocasions al nostre blog les tècniques SEO on-page són aquelles que realitzem en els nostres propis dominis:
Optimitzar les metaetiquetes dels nostres posts: aquesta optimització ha de realitzar pensant a Google però també en els nostres lectors als quals hem d’oferir informació de qualitat.

El més important en tot moment és que tot sembli natural.Optimitzar els continguts: a part de desenvolupar continguts de qualitat cal incorporar-hi encapçalats, negretes … prestant molta atenció a la maquetació i edició del text.Enllaçar: enllaçar cap als nostres continguts i altres aliens pot ajudar-nos a posicionar molt millor. Has d’assegurar que inclous enllaços de qualitat i ho fas emprant el text (anchor text) correcte.Promocionar: com resulta lògic Google espera que facis un treball de promoció del teu blog o pàgina personal.

Però aquest treball ha de ser natural. Empra les xarxes socials i busca lectors de qualitat.Imatges: utilitza imatges per il·lustrar tots els teus post. Les imatges són molt importants ja que Google les valora i els teus lectors també ho fan. Qualsevol persona se sent més atreta per un article amb fotos que per un que no tingui d’elles.Vídeos: de la mateixa manera també es valora que incloguis vídeos o enllaços a vídeos en els teus articles. Per descomptat com hem vingut veient fins ara el més important és que la inclusió d’aquests vídeos sigui una cosa natural. De res servirà que enllaços continguts audiovisuals que no serveixen per a res i no aporten res de valor als lectors.White Hat SEO off-pageDe la mateixa manera que trobem tècniques de WHS on-page també les trobem off-page. La més comuna és:

Enllaços: els enllaços són l’estrella de les tècniques de SEO off-page. Òbviament l’única manera d’aconseguir enllaços seguint una estratègia de WHS és fer-ho de forma totalment natural. Has de buscar pàgines de continguts similars als teus i tractar d’aconseguir enllaços de qualitat. Aquesta és l’única forma possible de fer-ho ja que si recorrem a altres estratègies com la compra d’enllaços a través de les granges estaríem caient en pràctiques de Black Hat SEO.

Beneficis del White Hat SEO

Segurament ja t’hauràs adonat que les tècniques de WHS exigeixen molta més feina, esforç i dedicació que les de BHS. Això és un fet que resulta obvi a la major part de les persones. No obstant això utilitzar tècniques de WHS és una cosa molt millor ja que presenta millors resultats a la llarga. El creixement en posicionament i visibilitat és lent però constant i segur i ens ofereix la tranquil·litat que no serem sancionats ni penalitzats per Google.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.