Quina és l’origen d’Internet?

En la història s’ha documentat i va dir que l’origen d’Internet es va donar gràcies a ARPANET (Xarxa d’Agència de Projectes Avançats d’Investigació) xarxa de computadors del Ministeri de Defensa d’EUA que va propiciar l’aparició d’Internet en un projecte militar nord-americà que buscava crear una xarxa de computadors que unirà els centres d’investigació de defensa en cas d’atacs, que podrien mantenir el contacte de forma remota i que seguissin funcionant malgrat que algun dels seus nodes fos destruït.

 

No obstant això, el seu objectiu era investigar millors maneres d’utilitzar els computadors, més enllà de la seva utilització inicial com a grans màquines calculadores, i després de la seva creació va ser utilitzada pel govern, universitats i altres centres acadèmics donant suport social.

La idea d’una xarxa interconectada de computadores va sorgir en centres d’investigació acadèmica i del govern dispersos al llarg del territori aquest país a l’Institut de Tecnologia de Massachussets prop de Boston, Stanford Research Inst. U. de California Los Angeles (UCLA), EL Rand Corp. Inst. Per a la defensa Anàlisi i es va posar en marxa a les mans de Bob Taylor, Licklider (amb el seu concepte de Xarxa Galàctica), Ivan Sutherland, Lawrence G. Roberts.

El 1969 es va iniciar el primer trànsit de paquets d’informació entre el MIT i la UCLA, els primers anys dels 80 els usuaris eren científics i curiosos, els 90 van desaparèixer ARPANET i va propiciar el pas a les xarxes interconectades a Internet que actualment disposa serveis que proporciona la xarxa com l’adreça electrònica, accés remot a màquines, transferència de fitxers mitjançant FTP. La Web (World Wide Web), converses en línia com xats, grups de notícies,  como indica un consultor seo com judith sauch.

 
La Web ha ajudat a l’expansió d’Internet a desenvolupar-se en el Laboratori Europeu de Física de Partícules (CERN) de Suïssa el 1989. Utilitza el protocol http (HyperText Transfer Protocol) amb pàgines creades en HTML, amb avanços en pàgines dinàmiques programades PHP, Java, JavaScript, ASP, etc., augmentant les possibilitats.
Internet és una oportunitat de difusió mundial de la informació i un mitjà de col·laboració i interacció entre els individus i els seus equips independentment de la seva localització geogràfica, a més s’ha comparat amb biblioteques, encyclopedias tradicionals permetent a més, la creació de cercadors molt freqüentats com Google, Amazon , eBay, Yahoo i molts altres.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.