Generar bon contingut millora el SEO de la teva web

Crea un bon contingut per tenir èxit es fundamental pel SEO

Bàsicament hem d’aplicar la norma de crear un bon contingut significatiu i en un context adequat, no hem d’oblidar que el contingut que més èxit té és aquell que proporciona valor a l’usuari final i que a més proporciona valor i fidelitat a qui el genera. D’aquesta manera els usuaris equiparen el valor d’un contingut amb la marca, empresa o persona que l’hi va proporcionar, fent créixer el valor, i per tant la fidelitat, de la marca o empresa. És tan import fixar-se que contingut creem com la forma i periodicitat amb què ho proporcionem.

 

¿Com saber que contingut tindrà més èxit?

Cal realitzar una investigació i posteriorment un mesurament dels molts continguts que com a experts podem oferir als nostres clients o usuaris. Tal com hem dit abans, amb aquest mesurament hem de saber què és el que els nostres usuaris volen veure i quan ho volen veure. Encertar amb les dues variables és clau, i és un bon truc per aconseguir posicionament web.

A més si venim mesurant, ja hem parlat en algunes ocasions de Google Analitycs, i sabem com mesurar el ROI (també hem parlat sobre això) que han tingut altres continguts, podem fàcilment saber cap on hem d’enfocar els nostres esforços.

 

Pel que fa a tipus de continguts, qualsevol article vestit amb un vídeo suposarà un gran valor afegit tant per a l’usuari com per a la seva visibilitat a Internet, això ja es considera un bon contingut, a més la realitat virtual està tenint gran rellevància en aquest moment , a causa del accés a eines de realitat virtual en formes assequibles.

 

Però al final i insistint sobre la idea principal, un bon contingut no s’aconsegueix posant un text d’un llibre i el publicarà en les xarxes socials. Es tracta d’utilitzar cada canal / medi d’una manera òptima per a l’experiència de l’usuari, de manera que al final la informació sigui útil i valuosa per al consumidor, tal com indica un consultor seo

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.