Snapchat

Snapchat ‘segueix implementant noves funcionalitats!

La xarxa social snapchat ara permetrà buscar i comprar productes utilitzant la càmera del teu telèfon mòbil o del teu ordinador, això amb la finalitat de poder oferir als usuaris una millor experiència.

Però aquesta no és l’única raó perquè aquesta aplicació hagi llançat aquesta nova actualització, sinó que també ho ha fet amb la finalitat d’augmentar el seu ús, a causa de la declarada situació de no ser capaços de generar ingressos que superin a les pèrdues de la aplicació.Buscar i comprar amb la càmera són accions relativament noves a la indústria, la qual implement de la mateixa manera el navegador de Google, hi ha altres que ja ho han implementat però no han tingut l’impacte esperat.

Però snapchat no va ser l’única xarxa social que el va utilitzar, sinó que també Pinterest, ho duc a terme recentment amb la seva tecnologia Lens.Fer ús d’aquesta innovació és una cosa molt senzilla, simplement s’ha de seleccionar la funcionalitat dins de l’aplicació, pressionar el botó, apuntar amb la càmera, ja sigui del smartphone, tablet o de les famoses ulleres Spectacles, a un objecte, cançó, codi de barres, codi QR, entre d’altres; i esperar que l’aplicació mostri el producte o productes relacionats a la pantalla amb les seves opcions de compra.Snapchat ven productes amb Amazon i ShazamAixò que es pretén fer amb aquesta nova tecnologia, no serà possible sense aliats de pes, és a dir, sense les plataformes que venen productes, cançons o el que sigui.

És per això que Amazon i Shazam, són inicialment les empreses que formen part del projecte, però per la informació que circula a Internet, serà possible que altres partners s’uneixin al projecte per oferir els seus productes.

Amazon, de fet, ja va implementar una cosa semblant al que va cridar Amazon Flow i no sabem la participació de l’empresa de Jeff Bezos en el desenvolupament de la tecnologia de snapchat. L’altra gran aliada inicial és Shazam, que de fet ja té aquesta funcionalitat en la seva pròpia aplicació de reproducció de música.Amb aquesta nova tecnologia s’obre de nou el debat de si aquest serà el sistema que faci entrar a aquesta xarxa social en la senda dels beneficis, aconseguint incrementar d’aquesta manera els usuaris que ingressen a ella, o serà una funcionalitat que aviat copiarà de nou la seva gran enemiga, Instagram, perquè ella sí la faci rendible. I que Snap de nou quedi en l’oblit de les xarxes socials.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.