SEO i Vídeo Màrqueting

SEO i Vídeo Màrqueting: 8 secrets que hauries de conèixer

Busca les millors paraules clau

Cerca i selecciona les paraules clau que tinguin a veure amb el concepte del vídeo. Són les paraules amb les que el teu públic objectiu buscarà a Google i també a YouTube el contingut que mostraràs en el teu vídeo.

Utilitza eines com el Keyword Tool de Google.

Després analitza la competència. Vés a YouTube i analitza si ja hi ha molts vídeos relacionats amb les paraules clau seleccionades, si és així, busca altres.

Puja el vídeo al YouTube

Per assolir un bon posicionament a Google no et molestis a pujar els teus vídeos en plataformes diferents a YouTube. Recorda que YouTube és de Google.
Pujar els teus vídeos a plataformes com Vimeo pot ser interessant per altres motius, però no per al posicionament.

Inclou les paraules clau en el títol.

El títol del vídeo és el lloc més important on has d’incloure les paraules clau que vas seleccionar perquè té moltes visites i poca competència.

Inclou aquestes paraules clau el més aviat possible en el títol.

Inclou les paraules clau en la Descripció i en les EtiquetesQuan pugis el vídeo al YouTube, la plataforma et demana que escriguis a més del text, la descripció i després les etiquetes. Inclou aquí també les paraules clau.

La descripció ha de tenir una extensió aproximada entre 200 a 600 paraules. No es tracta d’incloure repetidament les paraules clau en la descripció, sinó que flueixin d’una manera natural, intentant que apareguin, si és possible, més d’una vegada.

Pel que fa a les etiquetes, inclou les paraules clau i dos o tres variants, no te’n passes.

Provoca les Visites i els “M’agrada”Com més vistes aconsegueixis i més usuaris facin clic a “m’agrada”, millor. Són punts per a un major posicionament a Google i YouTube.

Provoca els comentaris.

Una novetat interessant dels vídeos que pugis a YouTube és la incorporació dels comentaris que sobre els teus vídeos es facin des Google+. Així que aquí va la nostra recomanació: puja els teus vídeos a Google+ també i intenta provocar comentaris, apareixeran també a YouTube.

Puja subtítols o la Transcripció

YouTube identifica la locució del els vídeos i ho té en compte per al posicionament. Si el vídeo té locució està ha de contenir també les paraules clau. Si per exemple es tracta d’un vídeo només amb música que inclou textos visibles però sense locució, insereix la transcripció o els subtítols a YouTube, segons recomana el consultor seo judith sauch.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.