Cercador Bing

¿Com es va iniciar el cercador de Bing?

Bing és un motor de recerca a la web de Microsoft el qual va ser presentat pel CEO de Microsoft Steve Ballmer, el 28 de maig de 2009 a la conferència Digital.

Canvis notables inclouen la llista de suggeriments de cerca mentre s’introdueixen les preguntes i una llista de cerques relacionades basat en tecnologia semàntica de Powerset que Microsoft va comprar el 2008.

El 29 de juliol de 2009, Microsoft i Yahoo! van anunciar un acord en el qual Bing accionaria Yahoo! Search. S’espera que totes Yahoo! Search clients globals i socis que han fet la transició a principis de 2012.

A l’octubre de 2011, Bing va anunciar que estava treballant en la nova infraestructura de recerca de serveis de fons, amb l’objectiu d’obtenir resultats de cerca una mica més rellevants per als usuaris més ràpid i. Conegut com “Tiger”, la nova tecnologia index-ració s’ha incorporat a Bing a nivell mundial, des d’agost de 2011.

Al maig de 2012, Bing va anunciar un altre redisseny del seu motor de cerca que inclou “Sidebar”, una funció social que busca en les xarxes socials dels usuaris d’informació rellevant per a la consulta de cerca.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.