Video Marketing a Youtube

No perdis temps i domina el màrqueting del famós portal social YouTubeYoutube és un dels portals més coneguts per les persones que visiten Internet.

Aquest és un portal que permet als usuaris visualitzar i també pujar vídeos que siguin del seu interès. La idea original d’aquesta pàgina consistia a compartir només vídeos personals (parlem de vacances, reunions, etc.), però, va créixer molt de manera inesperada ja que es van començar a penjar programes de tv, fragments de pel·lícules, entre altres coses pel que es va convertir en una plataforma mundial no només d’entreteniment sinó de publicitat.

Aquesta pàgina s’ha convertit sens dubte en la plataforma líder en vídeos, de manera que semblarà normal la quantitat de formes que volen formar part de tal empresa i així llançar vídeos dels seus productes i captar l’atenció d’una gran massa d’usuaris. Youtube té els vídeos més vistos del món, i d’acord a dades ofertes per la web Statista, els canals més visitats fins al maig d’aquest any són els esmentats a continuació:

1. T-Sèries

2. Web & Tiara- Toy Monster Compilation

3. Netd Muzik

4. WWE

5. Family Fun Pack
Consells per a convertir-te en un rei de Youtube segons un consultor seo

Pujar vídeos aquest portal és una bona manera de generar ingressos, ja que si els teus vídeos tenen èxit podràs aconseguir bons contractes de publicitat. No obstant això, no sol ser tan fàcil. Per ajudar-te et portem alguns consells perquè dominis per complet aquest mitjà.

1. Videos curts: les persones cometen molts errors en la recerca d’aquesta oportunitat. Un dels errors més comuns és realitzar llargs i tediosos vídeos que només avorreixen, quan en realitat els vídeos que més tenen èxit en aquesta pàgina són els vídeo curts, ja que són els que aconsegueixen arribar al 50% de totes les reproduccions.

2. Canal que t’identifiqui: l’idoni és que el teu canal sigui exclusivament per al teu producte, és a dir, has de col·locar-li la teva imatge i crear-li un bon nom i logotip per donar-li professionalitat.

3. Anlytics: aquesta eina et ajudés a poder monitoritzar les reproduccions que obtingui el teu vídeo a través del temps, cosa que serà cabdal per poder analitzar les dades demogràfiques sobre les visites a la teva pàgina

4. Publicitat amb AdWords: la Google és propietària d’aquest portal, de manera que la millor manera de fer-li publicitat al teu portal és pagant a aquesta eina, que s’encarregués de seleccionar el teu pressupost diari i també les dades demogràfiques per al teu audiència.

5. Es constant: puja contingut regularment, ja que Youtube és una xarxa social pel que l’absència d’informació diària no funciona.

 

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.