TINETblocs

Lo go Tinet

El bloc tinetaire “Al contracop”, finalista als Blocs Catalunya

El bloc de caire esportiu allotjat a blocs.tinet.cat “Al contracop” ha estat seleccionat com a finalista, en la categoria Esports – Blocs Professionals, de les votacions populars en la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzats per l’associació Stic.cat.

“Al contracop” és un bloc impulsat pel periodista Marc Busquets i en el qual es repassa l’actualitat esportiva del Camp de Tarragona, mitjançant notícies, entrevistes i articles d’opinió.

A més, d’aquest bloc allotjat a TINET, entre els finalistes hi trobem altres blocs del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre: EbreAndroidRosa Baró Vilà. Dietista-Nutricionista a ReusFem Barri – Des de l’Òmnia del Barri Antic de VallsEl Món de ReusMamífers i hèrptils del Camp i la Conca, entre altres.

Ara, el següent pas és la constitució del jurat dels Premis els quals decidiran quin són els guanyadors d’enguany en cada tema i categoria. Recordem que els premis es faran públics en una cerimònia que es durà a terme al Tecnoparc de Reus el proper 5 d’octubre de 2012.


Categoria: General

Etiquetat:

Comments are closed.

Blocs nous