TINETblocs

Lo go Tinet

Oberta la inscripció per als Premis Blocs Catalunya 2012

Us informem que ja est√† oberta la inscripci√≥ per a participar als Premis Blocs Catalunya 2012. El funcionament √©s similar al de l’any anterior, comptar√† amb els mateixos tres grans grups de categories que ja es van instaurar en la darrera edici√≥. Es mant√© la diferenciaci√≥ entre blocs personals, blocs professionals i blocs corporatius, a l‚Äôigual que el sistema de votacions, per seguir garantint que tots els qui participeu tingueu les mateixes oportunitats, i competiu en igualtat de condicions.

Com a novetat d’enguany, l’entrega de premis es realitzar√† a la ciutat de Reus el divendres 5 d’octubre de 2012.

Podeu trobar m√©s informaci√≥ al web de l’Associaci√≥ Stic, organitzadora de l’acte: http://www.stic.cat.


Categoria: General

Etiquetat:

Comments are closed.