TINETblocs

Lo go Tinet

Benvinguts al nou TINETblocs!

Des d’aquest 15 de febrer, els nous blocs que es creen a TINET incorporen la tecnologia del sistema de gesti√≥ WordPress, un dels m√©s potents del moment. Coincidint amb aquest fet, hem renovat de dalt a baix la plana principal de TINETblocs i us convidem a gaudir d’una millor experi√®ncia en la publicaci√≥ del vostre bloc.

TINETblocs amb gestió WordPress

Si ja tenieu un bloc a TINET, no patiu, tot es mant√© igual per a vosaltres. Nom√©s heu d’entrar a l’administraci√≥ del vostre lloc a trav√©s de l’enlla√ß “TINETblocs Cl√†ssic” [https://blocs.tinet.cat/lt/admin.php], i ja est√†. Tant vosaltres com els vostres lectors podeu continuar accedint de la mateixa forma al bloc.

Si no teniu un bloc a TINET i en voleu un…

Caldr√† que sigueu usuaris registrats a TINET (en el cas que no ho sigueu, podeu tramitar l’alta com a usuari a trav√©s del formulari on line). Si ja ho sou, nom√©s cal que cliqueu sobre l’enlla√ß “TINETblocs WP” [https://blocs.tinet.cat/wp-login.php], us identifiqueu amb les vostres dades i creeu el vostre bloc f√†cilment.

Si tenieu un bloc a TINET, per√≤ ara el voleu actualitzar al WordPress, de moment podeu crear-ne un amb una adre√ßa diferent amb el nou sistema WP [https://blocs.tinet.cat/wp-login.php], per a veure si realment us conven√ß. Si √©s aix√≠ i voleu migrar de sistema conservant l’adre√ßa web del vostre bloc antic, us ajudarem a posar el nou com a actiu i deixar l’antic com a arxiu dels antics missatges.

En aquesta mateixa plana, podreu veure les novetats al nou sistema de blocs, així com també els diferents tutorials que us anirem penjant sobre com fer les coses amb WordPress. També podeu deixar-nos els vostres comentaris i intentarem ajudar-vos en tot el que ens sigui possible.


Categoria: Ajuda, General, Novetats

Etiquetat:

Comments are closed.