Benvinguts al nou TINETblocs!

Des d’aquest 15 de febrer, els nous blocs que es creen a TINET incorporen la tecnologia del sistema de gestió WordPress, un dels més potents del moment. Coincidint amb aquest fet, hem renovat de dalt a baix la plana principal de TINETblocs i us convidem a gaudir d’una millor experiència en la publicació del vostre bloc.

TINETblocs amb gestió WordPress

Si ja tenieu un bloc a TINET, no patiu, tot es manté igual per a vosaltres. Només heu d’entrar a l’administració del vostre lloc a través de l’enllaç “TINETblocs Clàssic” [https://blocs.tinet.cat/lt/admin.php], i ja està. Tant vosaltres com els vostres lectors podeu continuar accedint de la mateixa forma al bloc.

Si no teniu un bloc a TINET i en voleu un…

Caldrà que sigueu usuaris registrats a TINET (en el cas que no ho sigueu, podeu tramitar l’alta com a usuari a través del formulari on line). Si ja ho sou, només cal que cliqueu sobre l’enllaç “TINETblocs WP” [https://blocs.tinet.cat/wp-login.php], us identifiqueu amb les vostres dades i creeu el vostre bloc fàcilment.

Si tenieu un bloc a TINET, però ara el voleu actualitzar al WordPress, de moment podeu crear-ne un amb una adreça diferent amb el nou sistema WP [https://blocs.tinet.cat/wp-login.php], per a veure si realment us convenç. Si és així i voleu migrar de sistema conservant l’adreça web del vostre bloc antic, us ajudarem a posar el nou com a actiu i deixar l’antic com a arxiu dels antics missatges.

En aquesta mateixa plana, podreu veure les novetats al nou sistema de blocs, així com també els diferents tutorials que us anirem penjant sobre com fer les coses amb WordPress. També podeu deixar-nos els vostres comentaris i intentarem ajudar-vos en tot el que ens sigui possible.