La llar intel·ligent, a la TINETjornada el dia 25 de maig

Cartell de la TINETjornada

Ja és a punt una nova edició de la TINETjornada, la trobada de difusió anual sobre tendències i novetats en el món d’Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

La TINETjornada d’enguany tindrà lloc el dissabte 25 de maig, des de les 9:30h a les 13:30h, al Palau de la Diputació de Tarragona i estarà dedicada a “La llar intel·ligent. Internet i la connectivitat a casa”.

Durant de la jornada comptarem amb la presència d’experts que aprofundiran en aspectes diversos relacionats amb aquesta qüestió.

A més d’una bona oportunitat per adquirir i renovar informació i coneixements sobre qüestions tecnològiques d’actualitat, aquesta cita representa un esperat punt de trobada de tots els tinetaires. Us convidem a participar-hi activament, a absorbir i aprofitar tot allò que posaran al nostre abast els experts i alhora a abocar i compartir tot allò que tingueu a dir: informació, inquietuds, i suggeriments.

Les inscripcions ja són obertes, són gratuïtes i cal formalitzar-les abans del dia 22 de maig de 2013. Per fer-les efectives cal trametre un correu electrònic indicant el vostre nom complet i la vostra adreça de correu electrònic de contacte a info@tinet.cat. Les places són limitades a l’aforament de la sala.

Podeu consultar tota la informació i el programa complet a jornada.tinet.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General, TINETjornada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.