Noves activitats i un suggeriment

Hola. Us presentem dues noves activitats i un suggeriment::
1/ Confecció d’una exposició fotogràfica sobre les 15 edicions de la FIM (Fira de Música al Carrer). S’escolliran 30 fotos que es penjaran al carrer en format lona els dies previs a la Fira. Si teniu fotos de la FIM (de qualsevol edició) i tenen una resolució acceptable per imprimir-les en una lona de metre, ens les podeu fer arribar al correu del grup. La organització escollirà les 30 fotografies.
2/ Fotowalk FIM. Seguint l’estela del fotowalk de la Festa Major, el dissabte de la FIM farem una breu jornada més aviat tècnica on se’ns explicarà com fer millors fotos de concerts i/o ambients vespertins-nocturns per, tot seguit, fer un recorregut pels escenaris de la FIM.
Suggeriment: S’acosten Setmana Santa i Sant Jordi. Moments especials per a posar en pràctica els vostres coneixements de foto urbana tot aprofitant l’acumulació d’activitats al carrer i gent arreu. Les processons, la mona, la Diada, la primavera… A ‘disparar’.
Us anirem donant els detalls en propers dies.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, Consells i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *