FORUM SPORT & SOCIETAT


Qui som?

INICI, Qui som? — Publicat per smayolpi @ 11:32

Som un grup d'amics afeccionats al futbol, som del Barça! -i alguns del Madrid, que hi farem...del Nàstic o del INDEPENDIENTES de Avellaneda.

Ens pots contactar per mail AQUI

Pensem que el futbol, més enllà de l'espectacle i la pasió, pot ser també una bona pràctica per lluitar contra la xenofobia i el racisme, denunciar els abusos, facilitar el paper de la dona dins l'esport, plantejar inciatives solidàries, col.laborar amb el compromís social del futbol club Barcelona en els Objectius del Mil.leni i altres, estar presents en totes les batalles per un mon mes just i solidari.

Tenim també una web allotjada a Tinet on expliquem iniciatives i activitats en senderisme, coneixement del país i del nostre idioma, costums, tradicions, paisatges, cuina. Oferim intercanvi d'allotjaments dins la ciutat de Barcelona, donem clases de català, castellà, anglès a nou vinguts, oferim recursos de suport a immigrants, propiciem projectes de cooperació internacional a paisos empobrits... ens diem SPORT I SOCIETAT estem inscrits al registre d'associacions sense ànim de lucre de la Generalitat de Catalunya, i som la Penya Maxi!

A la foto, Sebastià a la dreta i Dante, a l,esquerra.

 (Segueix)

Powered by LifeType