Dia del Graller

18 Abril, 2007 19:33
Publicat per cmagaro, Fest-CAT

Aquest diumenge dia 22 d'abril se celebrarà la 14a Edició del Dia del Graller a Vilafranca del Penedès. Destacar l'actuació de "La Canya d'Or", grup de Grallers del "Camp de Tarragona" (Vila-seca, Constantí i Reus), que enguany celebren els seus 10 anys d'història! PER MOLTS ANYS!!!

Per a més informació del dia del graller: http://www.grallersdevilafranca.cat/

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs

El teatre blanc

18 Abril, 2007 19:04
Publicat per cmagaro, Fest-CAT

Els propers 12 i 13 de maig s'estrenarà al Metropol el Teatre Blanc, un musical que han fet els meus vells companys de teatre (Xerima), amb qui tantes hores vaig passar entre assajos i altres contes... la veritat és que en guardo molt bons records i, tot i que no ens veiem sovint, intento no perdre'm cap obra nova que estrenen, després de les hores d'esforç que hi dediquen, que no deuen ser poques. D'alguna manera o altre, veure'ls és com recordar els vells temps d'Hendiadis Teatre, tot i que molta gent ja no és la mateixa...

Estic segura que tornar-vos a veure al Metropol serà una experiència molt bonica! Molta merda amics! I que sempre us somrigui la vida!

Adjunto ressenya de l'obra:

Torna la companyia tarragonina Xerima amb aquest espectacle de teatre musical contemporani que reflexiona sobre els personatges i la seva missió dintre del teatre. Xerima és una jove companyia de teatre que profunditza en el camp del teatre musical com a generador i canalitzador de sentiments. Des dels inicis han sabut combinar la seva vitalitat i el seu talent amb històries divertides, tan properes com humanes.

Aquesta estrena serà possible gràcies a l’ajut a la producció del premi Beca Metropol 2005 de suport a les arts escèniques, que està obert a totes les companyies que treballen en la consolidació d’una oferta de qualitat creada a la ciutat.

Música en directe

www.xerima.com

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs