CICLE VITAL

Vídeo Art-e-sà, per veure el moviment de la VIDA : 31313302

I ara que has vist el video, no creus que “viure plenament” es sinònim de PLENA CONSCIENCIA ?

Endinsem-nos en la nostra experiència de VIDA, agafem la NAU…..o qualsevol  ART-e-FACTE que ens permeti dibuixar el CERCLE, el CICLE VITAL.

Es per això que he fet aquest vídeo, perquè soc conscient!!  a mès, m’adono de la data avui, 30-10-2011, grata sorpresa!!  una data, on un ésser estimat decidí de volar a dimensions més subtils i jo………. vaig sentir un graaaan BUIT, dins meu.

Aquest BUIT, 21 anys després s’ha convertit en un més dels “forats negres”, sí!! els màgics forats que ha descobert  Nassim Haramein (veure entrada al bloc : des-VEL-ant ENIGMES!), des d’on emana la LLUM.

A ELL, al meu pare principalment dedico aquesta entrada, que  arriba en aquesta data concreta !

No es pas per homenatjar-lo, que també, com a tots els NAVEGANTS que emeten LLUM, sinó per fer-li saber, que ha estat aquesta emanació d’AMOR, què, he sabut ON HA ESTAT, ON ESTÀ I ON ESTARÀ !!  !

Aquestes “estel·les” de llum ( de les que parlo en el vídeo) han sorgit del “punt origen”, ja que, no hi havia altre INTENCIÓ,  que, la de fer el vídeo, per ser el MOMENT i confluir la in’spiració!!

Tampoc es casual que us insti a la NAVEGACIÓ , ja què, la primera entrada al BLOC, va ser : SABER-NAVEGAR i……..6 mesos desprès ja estem preparats, oi?

En pAU i Cesca.

P.D. el que no conflueix en la terra, conflueix en el cel, 3 mirades, 3 navegants, UN MATEIX “OBJECTIU”, somrient al FAR que els il·lumina !.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Espai per a la LLUM......... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *