des-VEL-ant ENIGMES!!

diuen que l’ESPERIT científic es degut a les ànsies de SABER de l’ÀNIMA

Així que en la meva “particular” PRIMAVERA, dia 21-3-2010 vaig estar in’spirada per fer aquest power point:   vet aqui l’enigme (in’spiració totalment alineada amb les teories de Nassim, que m’ha provocat una emotiva gratitud interior)

la CAUSALITAT, avui dia 9-10-11 m’ha fet arribar la fantàstica conferencia, molt reveladora per mi…… de NASSIM HARAMEIN,  un ser de llum, un científic ben il·luminat, una anima inquieta, àvida de saviesa, va donar aquesta conferència al 2003.

Arriba a mi en el moment oportú, després de molta CONTRACCIÓ i de l’evident EXPANSIÓ, bloc, powers points, vídeos, precisament el vídeo CICLE VITAL que estic acabant necessitava de la valuosa informació d’aquesta conferencia.

Tot hi que conec els treballs de Nassim i d’altres conferencies, el que aqui desvetlla, dona al meu CAOS una forma geometria perfecta.  Així també queda palesa que les meves manifestacions es basen en VIVÈNCIES PRÒPIES, EXTERNES i INTERNES.

Com manifesto en l’ entrada al bloc:  ….SEMPRE A ESTAT A POSTERIOR. els VELS cauen a cadascú en el SEU MOMENT.

La conferencia em ve amb 8 anys de retard,  per què així devia convindre, per què pugui expressar més clarament, més nítidament el meu vídeo CICLE VITAL.

No es CASUAL que la xarla sigui una mica caòtica, per a mi es formidable, doncs seguia el fil de tots els meus enigmes i allí els he pogut alliberar.

…..He agafat doncs el meu caos-soca (veure entrada referent al CAOS:  DONDE, SINO??? re-flexionando con DANTE!!) particular i li he dit, TENIM RESPOSTES!!!

Fins i tot he integrat en aquesta,  SOCA-CAOS, L’enigma dels templers, el qual va sorgir escrivint el meu primer llibre LES OLLES  (31-12-2006), historia socio-arquitectonica d’una masia, d’un lloc emblemàtic, on hi apareixien els templers!! entre moltes altres histories……

Ara entenc i em fascina haver estat part del lloc.

Els 4 fragments de la conferencia :

-. Significat del concepte “DEU”, TECNOLOGIA encriptada en textos sagrats: 4rt fragment/fractal (si vols ampliar com actua el TETRAEDRE clica a la següent web http://www.goldenmean.info/dnaring/) o sino al petit resum  (tetraedre i el llenguatge)

annex.- Estrella de 5 puntas: tMVys0MISug

.- Significat de les piramides i l’arca de l’alianza : Nº 1 (1:24:42), .Nº3 . Annexos al video  watch?v=0zHst4PH1pU&feature=related / BJbavdIlp7Q

.- Significat TOT es U i l’U és TOT : nº1 (crop circle, missatges de bondat, efecte coriolis-torsion: 2:4:33 ….)

.- Significat de LLUMINOSITAT i el seu origen : Nº2

adjunto una diapositiva del meu power point “homenatge a un despertar” que vaig fer al juny del 2010. Que ve molt a tomb amb el que diu en Nassim, i que jo vaig EXPERIMENTAR quan estava en la “crisalida”, CONTRACCIÓ total inavitable.

Aquesta entrada també té la voluntad de MOSTRAR la diferencia entre caracter CIENTIFIC i la impostura de alguns cientifics, així com també la erronia creença de fer passar per laboratoris, legislacions, critiques d’experts(?) a la VERITAT.

Doncs la VERITAT es el que permet la EXPANSIO de LLUM desde el punt de contracció. El certificat de GARANTIA d’exit es diu VERITAT i el portem tots innat.

Clar que per veure LLUM s’ha de tenir la vista clara!! fixeu-vos en l’entrada al bloc: PERSPECTIVA ……ON ENS VEIEM “TOTS”!!!! ( dins i fora, dalt i baix) que ha estat la idea impulsora del video CICLE VITAL.

AQUESTA ENTRADA INDUBTABLEMENT ES UN FORAT NEGRE : confluencia de numeros màgics, 9-10-11/ 21-3-2010/ 6-2010/ 31-12-2006 / 2003. De vivencies,  manifestacions “físiques” i “químiques”.

VIST el VIST, ULL VIU!!!,  guardem-nos dels embaucadors, dels enlluernadors, no donen llum, necessiten lluir, fins que s’adonin  que només d’un forat negre pot emanar llum. (teoria NASSIM, veure conferencia)

En pAU i Cesca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Espai per a la LLUM......... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *