INDEX:Viatje al SER interior/Joshua/Syneidesis/Resurgir/segons la nostra Voluntad../REALITAT en escena/HIM, más allá de la luz (Human Intelligence Matrix)/ EINA(CERDANYA) /Francesc Ferrer i Guàrdia, una vida per la llibertat/Rembrant, pintor i psicoleg/Biblioteques perdudes de Tomboctou/Ana Mª Matute/Vicens Ferrer/Arcadi Oliveres/MOVIMENT 15M/llenguatge de l’ànima/PLANETA LLIURE/ ESTIMADA Grècia/GURDJIEFF/ El Mantra: Ek Ong Kar Sat Nam

video nº 1.- viatje al nostre SER interior

video nº 2.- ycRvyCIqdnw Joshua

video nº 3.-Wwy2ufP6YNs Syneidesis

video nº 4.- watch?v=837wOAmzf_c&feature=player_embedded#at=54 REsurgir del Poder

video nº 5.- 19554756 segons la nostra Voluntad,

serà com nosaltres decicim!!!837wOAmzf_c

VIDEO Nº 6.- un actor/un personatge que interpreta “el paper” que toca, L’OBRA s’ho val!!! mvbkSHf97j8

VIDEO Nº 7.-       UN ESSER DE LLUM!! René  ?v=P4XK3EED

Sinopsis HIM ¨Más allá de la luz¨
Guión de Frank Darier Baziere
Nathan es un joven científico mexicano muy dotado en su especialidad, la Biología Celular.
Vive solo en una gran casona que heredó de sus padres y divide su tiempo entre su laboratorio en la Universidad México y su madre, a quien visita muy seguido en un Instituto especializado para personas discapacitadas. Es un hombre encerrado en sí mismo, bueno, solitario y servicial.
Vive en secreto una pasión amorosa por Maya, una de sus colegas de trabajo muy cerrada a quien no es capaz de declarar su amor.
Un encuentro vendrá pronto a sacudir su vida. Aparece un hombre simple y diferente, Jacques, un humanista con capacidades sobrenaturales.
Este hombre se convierte en un ejemplo de vida y poco a poco abre el corazón de Nathan hacia un encuentro consigo mismo.
Otro personaje mágico y misterioso aparece en su camino. Un ángel en la tierra quien observa e inspira silenciosamente la evolución de este mágico destino.
Maya es transformada brutalmente por un evento inesperado y comienza un camino más espiritual.
Después de seguir a Jacques por un tiempo en su labor humanitaria y presenciar varios milagros de sanación aparentemente inexplicables.
Nathán realiza una serie de experimentos increíbles con su nuevo amigo para estudiar las capacidades extraordinarias del cerebro de Jacques, lo que confronta su mente científica.
Un último evento fantástico lo introduce en otro mundo. Una energía desconocida hace contacto con él. Así descubre el Genoma Emocional y un nuevo sentido humano, el famoso “Sexto Sentido” , el sentido de lo Invisible, algo que viene a revolucionar la ciencia.
Nathan se enfrenta con uno de los más grandes misterios de todos los tiempos…, el despertar de una nueva inteligencia y pone en evidencia un nuevo camino de exploración para la ciencia, basada en la “emoción del amor”.
Una nueva forma de vida. Un despertar de conciencia se abre para toda la humanidad.

VIDEO Nº 8.- LA NATURA, DONA…. I DONA …. I DONA!!!!!!!!

UN PASSEIG PER LA VALL D’EINA 26643361

VIDEO Nº 8

FRANCESC FERRER, ESCOLA MODERNAFrancesc Ferrer i Guàrdia, una vida per la llibertat

Documental sobre la vida del pedagog i pensador català fundador de l’Escola Moderna. Francesc Ferrer i Guàrdia, després d’uns anys d’exili a França, va arribar a Barcelona amb les teories educatives de Paul Robin molt ben apreses. Així, el 1901 va crear a Barcelona l’Escola Moderna, on va preconitzar un ensenyament laic i racionalista, especialment adreçat als obrers i independent de l’Estat.

VIDEO Nº 9   REMBRANT, EL PINTOR!! PSICOLEG DE        L’HOME/DONA.

video subtitulat

Aquesta sèrie combina una reconstrucció dramàtica, una fotografia espectacular i l’estil personal i únic de Simon Schama per portar l’espectador al gran moment de la concepció i creació de vuit grans obres d’art.

Simon Schama i el poder de l\’art

L’autora d’aquest documental, Aminatta Forna, criada a Sierra Leone, s’acosta als bellíssims paisatges de Tombouctou amb ànims de descobrir la literatura més antiga d’Àfrica i esbrinar per què la seva comprensió i preservació són importants. Al llarg del camí coneix la gent autòctona que s’encarrega de fer-ne divulgació i es qüestiona com de diferent seria aquest continent si els coneixements de Tomboctou s’haguessin estès per tot el territori

VIDEO Nº 11 ANA MARIA MATUTE

Dona de contrastos. Diu que té 11 anys, però nega rotundament que sigui una nena. És una de les escriptores més llegides, premiades i prestigioses d’avui en dia, però odia tot allò que tingui a veure amb el “món dels adults”, “los gigantes”, tal com ella els anomena. Crea grans històries a partir de mons imaginaris, moltes vegades influenciada pels nens, però al mateix temps refusa tenir predilecció per aquests, senzillament li interessen

VIDEO Nº 13 ARCADI OLIVERES A \”SINGULARS\”

VIDEO Nº 14    MOVIMENT 15 M

VIDEO Nº15.- LLENGUATGE DE L\’ANIMA

VIDEO Nº16.- EL FIN ES MI PRINCIPIO

VIDEO Nº17.-  PLANETA LLIURE

VIDEO Nº 18.- ESTIMADA GRECIA…

video nº 19.-    GURDJIEFF, ENCUENTROS CON HOMBRES NOTABLES:   7mulbI7cts4

video nº 20: watch?feature=player_embedded&v=qniJv1H7IZA

video nº 21:  Ek ong kat sat nam (mantra):   qniJv1H7IZA

 



 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en VIDEOS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a INDEX:Viatje al SER interior/Joshua/Syneidesis/Resurgir/segons la nostra Voluntad../REALITAT en escena/HIM, más allá de la luz (Human Intelligence Matrix)/ EINA(CERDANYA) /Francesc Ferrer i Guàrdia, una vida per la llibertat/Rembrant, pintor i psicoleg/Biblioteques perdudes de Tomboctou/Ana Mª Matute/Vicens Ferrer/Arcadi Oliveres/MOVIMENT 15M/llenguatge de l’ànima/PLANETA LLIURE/ ESTIMADA Grècia/GURDJIEFF/ El Mantra: Ek Ong Kar Sat Nam

  1. Mateen diu:

    A wonderful job. Super helpful ifonrmaiotn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *