Marketing digital per a projectes

A continuació es mostren els principals avantatges de SEO que podeu gaudir si feu servir les tàctiques adequades.
1. SEO augmentar la qualitat del trànsit

 

El SEO segueix una estratègia de màrqueting entrant, és a dir, els consumidors poden trobar-te quan et necessiten o quan volen informació sobre tu. No molesta els clients distreint-los mitjançant correus electrònics de correu brossa o anuncis interruptius; els ajuda a accedir a informació útil o útil més ràpidament i quan sigui necessari. Això augmenta les possibilitats de transformar missatges de màrqueting en vendes i clients potencials. Així, augmenta el nombre de clients que realment estan disposats a fer una compra, augmentant per tant la qualitat del trànsit.
2. Anuncis no pagats en SEO

 

Un cop creat el vostre lloc web o una pàgina, no hi ha cap cost continu per atraure trànsit a la vostra pàgina. És possible que hàgiu d’actualitzar la vostra pàgina segons el contingut de la vostra pàgina en un mes o pocs mesos, però un cop hàgiu creat la vostra pàgina, el vostre lloc als resultats de la cerca està segur i gratuït.
3. Concurs de bypass

 

Ara el SEO d’un dia ha guanyat popularitat i es considera una part important de qualsevol estratègia de màrqueting. Els llocs web optimitzats segurament atrauen més clients que els no optimitzats. Per tant, si feu servir SEO, ja esteu un pas per davant dels vostres competidors.

 

4 Llocs web fàcils d’utilitzar

El SEO ajuda a crear un lloc web fàcil d’utilitzar amb facilitat, sense problemes i a un ritme més ràpid. El SEO no només està optimitzant per a Google o qualsevol altre motor de cerca, sinó que també millora l’experiència de l’usuari. Bé, els llocs web estructurats atrauen més visitants i els obliguen a romandre més temps, augmentant les visites de pàgines segons la agencia de seo
5. Millors taxes de conversióSEO optimitza els llocs web; per tant, poden navegar i llegir fàcilment i funcionar correctament en tots els dispositius. Els llocs web fàcils de navegar, llegir o entendre atrauen més clients i augmenten les seves possibilitats de convertir-se en clients fidels i visitants freqüents.
6. Crear notorietat de marca

 

Aconseguir classificacions més altes als resultats de la cerca augmenta el coneixement de la marca. Quan el nom del vostre lloc web apareix a la primera pàgina de qualsevol motor de cerca important, genera la confiança de la vostra marca i augmenta els clients potencials i millora la consciència de la marca.
7. Millor gestió de costos

 

El SEO ajuda a reduir els costos de publicitat. Quan el rànquing del vostre lloc web és alt, no cal que pagueu per clic ni anuncieu el vostre lloc web o pàgina. L’enllaç del vostre lloc web es mantindrà en una posició alta sempre que els clients facin clic als vostres enllaços de cerca.
8. El SEO augmenta la visita dels usuaris a la botiga física

 

Després de cercar el vostre producte en línia, és probable que els clients visitin la botiga local o la botiga física. Per tant també augmenta les vendes de les botigues físiques.
9. El SEO augmenta la credibilitat de la marca

 

Com més alta sigui la classificació, més gran serà la confiança dels clients. Els clients creuen que, com que la vostra pàgina es troba al primer rànquing, demostra que la vostra empresa està ben establerta i té un bon nom al vostre sector respectiu, per tant, augmenta la confiança dels vostres clients en la vostra marca i, per tant, augmenta la credibilitat.
10. El SEO crea una sinergia de totes les activitats de màrqueting online

 

Totes les estratègies de màrqueting fetes en línia augmentaran l’èxit del lloc web o pàgina. Les activitats de màrqueting com el correu electrònic, el màrqueting de continguts, els blocs, el màrqueting a les xarxes socials, el comerç electrònic, la gestió web, etc., us ajudaran a millorar la vostra classificació als resultats de cerca dels vostres motors de cerca.
11. El SEO augmenta els seguidors de les xarxes socials

 

A mesura que augmenta la notorietat de la vostra marca, la popularitat de la vostra marca o pàgina a les xarxes socials també augmenta, per tant, els seguidors a la plataforma social augmenten, provocant un augment de les vendes i la fama.
12. El SEO millora la velocitat del lloc webEl SEO optimitza el vostre lloc web i augmenta la velocitat del vostre lloc web, cosa que fa que la interacció dels usuaris sigui més fàcil i menys cansada. El retard en el temps de càrrega irrita el client, per la qual cosa l’obliga a abandonar el vostre lloc web abans d’hora. Així, el SEO reduirà això i ajudarà a augmentar la satisfacció del client.
13. El primer rànquing ofereix una promoció 24/7

 

El SEO funciona les 24 hores del dia. No requereix descans. La teva classificació no desapareix de la nit al dia. La teva classificació augmenta diàriament dia i nit. No s’atura ni un segon.
14. El SEO és una estratègia de màrqueting a llarg termini

 

El SEO és un procés o estratègia a llarg termini. Es requereix un mínim de 6 mesos per veure la classificació òptima. Es necessita temps per augmentar el rang; de la mateixa manera, baixar de la classificació també requereix temps. No passa res d’un dia per l’altre. Hi ha menys possibilitats de baixar de la classificació un cop arribeu a una posició alta.
15. El SEO guanya més clics que el PPCEl SEO orgànic rep més clics que el PPC. Obté un 90% més de clics que els anuncis de pagament perquè la confiança dels clients en els anuncis de pagament és comparativament.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.