SEO vital core

Què són els Core Web Vitals?

 

Per a Google, els Core Web Vitals són un factor més a avaluar per mesurar lexperiència dusuari. Aquests mesuren el temps en què un usuari pot començar a interactuar amb la pàgina web que visita. Els Core Web Vitals són tres LCP, FID i CLS.
LCP: Largest Contenful Paint és la mètrica que marca la velocitat de càrrega percebuda per lusuari. És a dir, el LCP ens indica el temps que triga a carregar-se un web significativament per a lusuari.

 

En concret, el LCP ens indica el temps de trigar-se a carregar-se i renderitzar l’element més gran de la finestra gràfica.FID: First Input Delay és la mètrica que mesura el temps mínim en què un usuari pot interactuar amb la pàgina web. Com més ràpid sigui FID millor serà lexperiència dusuari de lusuari que visita la web.

 

CLS: Cumulative Layout Shift és la mètrica que s’obté de sumar el temps de càrrega acumulat de tots els canvis de disseny inesperat. És a dir, aquesta mètrica ens indica quan es deixen de produir canvis inesperats en el disseny de la web.Quins són els valors ideals per als Core Web Vitals?

Els valors ideals poden anar modificant-se segons vagi avançant el desenvolupament web i la velocitat de transferències de dades però actualment es considera òptim segons una agencia seo:

 

Com millorar els Core Web Vitals?Si vols millorar els Core Webs Vitals de la teva web necessitaràs un desenvolupador que ho faci per tu:
Aquí tens la documentació tècnica que et pot ajudar per optimitzar aquestes mètriques: LCP, FID i CLS
Quan començarà Google els Core Webs Vitals com a factor de SEO?Previsiblement a principis de l’any vinent Google començarà a tenir en compte els Core Webs Vitals. De totes maneres avisarà amb 6 mesos d’antelació.

LCP: L’ideal és que el LCP estigui per sota de 2.5 segons. Per sota de 4.0 segons, es considera que necessita millorar i per damunt es considera un mal resultat.FID: L’ideal és que aquesta mètrica estigui per sota de 100ms.

Per sota de 300ms es considera que necessita millorar i per damunt es considera un mal resultat.CLS: Està mètrica deu aquesta per sota de 0.1. Per sota de 0,25 es considera que necessita millorar i per sobre es considera un mal resultat.Com faig els Core Web Vitals?A través d’eines que mesurin la velocitat de càrrega d’una web. Pots utilitzar la consola per a desenvolupadors de Chrome, Web Page Test o Pingdom Tools però per mi la manera de veure-ho més fàcilment si no ets desenvolupador és a través de Google Page Speed ​​Insights. Simplement amb visitar la pàgina i indicar la url de la teva web ja et donarà les mètriques Core Web Vitals i altres mètriques dinterès.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.