Què fa una agència de posicionament SEO?

Què fa una agència de posicionament SEO?

El posicionament orgànic a Google és un procés lent, requerint d’un treball i optimització constant. Les agències SEO s’encarreguen d’aquesta funció, a més d’estar sempre informades i a l’corrent dels possibles canvis que efectuï Google en el seu algorisme. La seva funció està orientada a la teva visibilitat, aconseguir trànsit cap a la teva web i estar situats en els primers resultats en les cerques orgàniques.
Com treballen les agències de SEOEl treball professional d’un SEO se centra principalment en aconseguir que la teva pàgina web obtingui els millors resultats de rànquings en cercadors. Cada agència SEO treballarà de manera diferent, per la qual cosa, cadascuna durà a terme la seva pròpia estratègia per aconseguir l’objectiu que es desitja.

Hi ha una sèrie de característiques per saber si l’agència està veritablement compromesa o no.
En primer lloc, et oferirà un pressupost i una estratègia a mida per al teu projecte, et parlarà de forma clara i precisa, de manera que entenguis cadascuna de les accions que han de realitzar i puguis comprendre-les, mantindrà contacte amb tu constantment, ja que es tracta del teu propi projecte, s’implantaran només aquelles accions que necessiti la teva web, emetran informes periòdics i es realitzaran canvis i incorporacions de noves keywords cada vegada que sigui necessari.

 
Els perfils més importants en un equip SEO i que hauràs de tenir en compte a l’hora de contractar els serveis d’una agència SEO són ​​els següents;
Director SEOEl director SEO o SEO Manager, analitzarà i indicarà el camí a seguir per aconseguir els objectius de posicionament SEO. Tindrà en compte les necessitats de desenvolupament, estratègia digital, UX i finalment keywords focus.

El consultor SEO s’encarregarà d’orientar els clients sobre el posicionament del seu negoci en el mercat. Estudiarà el sector i els seus usuaris, obtenint conclusions sobre la conducta de recerca i paraules utilitzes.

aUn consultor estratègic ens donarà una part més comercial sobre el servei SEO, basant-se en oportunitats de mercat, nous horitzons per explorar, ràtios de conversió i estratègies de venda.

Per què has de contractar una agencia SEO?

Contractar una agència SEO t’ajuda a augmentar notablement la visibilitat de la teva pàgina web. Per a una companyia, negoci, empresa … contractar una agència SEO, es tracta d’augmentar el nombre de visites i de clients, potenciant les teves vendes i reconeixement de marca. D’altra banda, és una bona forma d’aconseguir un creixement sense tenir la necessitat de recórrer a publicitat invasiva, ja que es parteix d’una estratègia basada en millorar i actualitzar la qualitat dels continguts, del web i de l’aprofitament de les keywords.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.