Tendencia al SEO per al 2022

Què és SEO?El posicionament en cercadors o optimització de motors de recerca és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors. També és freqüent nomenar-pel seu títol anglès, SEO (Search Engine Optimization). Wikipedia

 
Una altra definició comprèn el SEO com la pràctica d’augmentar la quantitat i la qualitat de el trànsit al seu lloc web a través de resultats orgànics de motors de cerca.
Què implica el SEO?Per comprendre el veritable significat de SEO, analitzem aquesta definició i vegem les parts segons la agencia seo barcelona:
Qualitat de l’trànsit. Podem atreure a tots els visitants de l’món, però si vénen al nostre lloc web un públic objectiu no específic, això no és trànsit de qualitat. En el seu lloc, volem atreure visitants que estiguin realment interessats en els productes que oferim, d’aquí els nínxols i la segmentació de mercat.Quantitat de trànsit.

 

Una vegada que tinguem a les persones adequades fent clic en aquestes pàgines de resultats de l’motor de cerca (SERP), com més trànsit millor.Resultats orgànics. Els anuncis constitueixen una part important de moltes SERP. El trànsit orgànic és qualsevol trànsit pel qual no hem de pagar publicitat i Google ens els mostra en els resultats de cerca.

Com funciona el SEOPodem pensar que un motor de cerca és com un lloc web que visitem per buscar (o plantejar) una pregunta en un requadre i Google, Yahoo !, Bing o qualsevol motor de cerca que estiguem utilitzant respon màgicament amb una llarga llista d’enllaços a pàgines web que potencialment podrien respondre a les nostres preguntes.
És veritat. Però, alguna vegada t’has detingut a considerar què hi ha darrere d’aquestesllistes màgiques d’enllaços ?, Quina és la tendència Seu actual?

Així és com funciona: Google (o qualsevol motor de cerca que estigui usant) té un rastrejador que analitza i recopila informació sobre tot el contingut que podem trobar a Internet. Els rastrejadors tornen tots aquests 1 i 0 a el motor de cerca per crear un índex. Després, aquest índex s’alimenta a través d’un algoritme que intenta fer coincidir totes aquestes dades amb la seva consulta.
Hi ha molts factors que entren en l’algoritme d’un motor de cerca, així com un grup d’experts va classificar la seva importància:

Ponderació de grups temàtics de factors de classificació a Google. Distribució de major a menor importància per a l’actual tendència Seu 2022Mou a la dreta per veure-ho complet →
Factor rellevant Percentatge Detall de Factor (Exemples)Nivell de domini, característiques d’autoritat d’enllaç
20.94%saber quin és quantitat d’enllaços a el domini, confiança / qualitat dels enllaços a el domini, autoritat a nivell de domini, etc.
Funcions d’enllaç a nivell de pàgina
19.15%saber quin és autoritat de la pàgina, rang de confiança, quantitat d’enllaços, distribució de el text d’ancoratge, qualitat de les fonts de l’enllaç, etc.
Nivell de pàgina i característiques de contingut
14.94%saber quin és TF * IDF, puntuacions de modelatge de temes sobre contingut, quantitat / rellevància de l’contingut, etc.
Nivell de pàgina, característiques independents de les paraules clau
9.8%saber quin és longitud d’el contingut, llegibilitat, singularitat, velocitat de càrrega, etc.
Característiques de marca a nivell de domini
8.59%saber quin és ús sense connexió de marca / nom de domini, mencions de marques / domini en notícies / mitjans / premsa, associació d’entitats, etc.
Dades d’usuari, ús i tràfic / consulta 8.06% saber quin és senyals de trànsit / ús de navegadors / barres d’eines / flux de clics, quantitat / diversitat / CTR de consultes, etc.

Mètriques socials 7.24% saber quin és quantitat / qualitat d’enllaços tuitejats, accions de Facebook, Google + 1, etc.

Ús de paraules clau a nivell de domini
6.98%saber quin és dominis de paraules clau de concordança exacta, coincidències parcials de paraules clau, etc.
Funcions independents de les paraules clau a nivell de domini 5.21% saber quin és longitud del nom de domini, extensió TLD, temps de resposta HTTP de l’domini, etc.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.