Ja ha brostat el proper cafè-teatre

Cartell del Cafè-Teatre, de Marta Escobar

Després del Cafè-Teatre: Tastets de Parella, i després d’uns dies paint els nervis de l’estrena, els comentaris, bons, dolents, encoratjadors, també els sarcàstics i, naturalment, els comentaris fets a l’esquena amb molta mala bava… Després de dir que ja n’hi havia prou, que ja havia provat la experiència i llestos, que un altre s’animi…

Doncs un cop digerit tot plegat he decidit fer un altre muntatge. Perquè a molta gent li va agradar el format, s’hi va sentir còmode, i la experiència no ha estat tant dolenta, ans el contrari.

Malgrat alguns espectadors em van demanar que aquest format es fes amb més regularitat, el cert és que ara ha endegat la nova temporada de teatre a Vila-seca, organitzada pels Amics del Teatre, i l’últim que voldria és que ens trepitgéssim. Cert que son espectacles complementaris però tampoc es tracta de ‘cremar’ la gent, doncs bona part del públic és el mateix i a Vila-seca entrem en un període d’activitats força exhaust. (segueix llegint)

A més, s’ha d’estudiar ben bé el què fer i com fer-ho per tal que no resulti deficitari, tant artística com econòmicament, doncs us recordo que no ens hi guanyem el pa amb això. Ajustar format, costos, taquilla… per, almenys, fer les paus.

Però bé, he d’anunciar que ja he establert les bases pel nou espectacle que faré aquest estiu. És en aquests moments quan necessito definir ben bé el projecte per tal que pugui estar llest aleshores. La part teatral segurament no la podré treballar fins que La Tramoia estrenem la nova obra, a mitjans juny. Però les demés parts integrants de l’espectacle les hauria de tenir preparades per tal que no m’agafi el brau, si vull estrenar al juliol-agost.

El títol de treball està basat en una de les ‘crítiques’ que he rebut i és:

Cafè-Teatre, o no. És aquesta la qüestió?”

Us mola?

Prescindeixo definitivament del cinema i, a partir de la estructura troncal de la música en directe i el teatre, ja he contactat amb persones d’altres facetes artístiques per anar vestint el xou.

Us aniré informant a mida que vagi lligant temes. Serà tope guai, o no… Je, je, je

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Ja ha brostat el proper cafè-teatre

  1. jaka diu:

    Hola Toni, ja m’he apuntat la teva nova adreça Ok? jo encara que conservo el Bloc de tinet ja fa molt de temps que també el tinc al Bloguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *