Millorem TINETblocs WP

Us informem que hem actualitzat la plataforma de blogs de TINET amb tecnologia WordPress. A partir d’ara gaudireu de millors prestacions dins l’administració del blog i, a la vegada, de tres noves plantilles adaptables a les diferents pantalles.

Si ja disposaves d’un blog abans d’aquesta actualització, has de saber que el contingut del teu lloc no ha canviat però sí que el disseny del lloc web pot haver-se vist afectat.

Per aquest motiu, et convidem a revisar-lo ja que podrien haver variat la imatge de la capçalera o la distribució dels continguts. Pots entrar a l’administració del teu blog WP, a Aparença, i adaptar el contingut al teu gust: personalitzant el tema actual, canviant a un altre tema, adaptant els ginys i els menús al teu gust…

En el cas que necessitis ajuda, pots adreçar-nos una consulta a través del formulari de Sol·licitud d’ajuda que trobaràs tinet.cat/ajuda.