4 formes d’aconseguir diners ràpid

No hi ha una manera perfecta d’obtenir diners ràpid quan té un mal crèdit, però aquestes quatre opcions poden ser una bona solució, sempre que vagi amb compte.Adonar-se que necessita diners en efectiu i ho necessita ahir mai és una cosa divertida. Però quan les despeses sorpresa o una emergència financera aixequen les seves lletges caps, aquest pensament podria resumir la seva situació. Tenir un fons d’emergència per a moments com aquests sempre és la millor manera de fer-ho, però per a les persones que no tenen un, seguir i seguir sobre els beneficis d’estalviar diners no ajudarà gens ni mica.

En canvi, necessita algunes opcions ràpides d’efectiu que l’ajudaran en aquest moment, però que no deixaran les seves finances danyades a llarg termini. I si té mal crèdit, aquesta segona part pot ser una pregunta molt difícil. Obtenir els diners són bastant fàcil; escapar d’un cicle de depredador del deute és molt més difícil. Això no vol dir que no pugui obtenir els diners que necessita, només vol dir que haurà de tenir cura a l’prendre la seva decisió.

Aquí hi ha quatre formes en que pot obtenir efectiu ràpid quan més ho necessita. Cap d’aquestes opcions és perfecta, i algunes certament són més perilloses que altres, però cadascuna d’elles pot ser útil en cas de dificultat. No importa quina opció triï, assegureu-vos de comprendre tots els riscos abans de registrar-se. El teu futur jo, el que ha de viure amb les conseqüències de la decisió, t’ho agrairà.

1. Préstec de diners d’amics i familiars.

Miri, a ningú li agrada anar amb els seus amics i familiars, amb el barret a la mà i demanar diners. Fins i tot si estan més que feliços de prestar-li els fons que necessita, pot ser realment vergonyós. I si estan menys que feliços de prestar-te els diners, llavors, se sent molt pitjor.

Tot i així, aquesta és la seva millor opció si necessita efectiu ràpid. D’una banda, és molt menys probable que amics i familiars li cobrin interessos, el que essencialment vol dir que està demanant prestat aquests diners de forma gratuïta. A més, és molt més probable que comprenguin si el seu calendari de pagaments és una mica irregular, cosa que els prestadors habituals tendeixen a no ser.

No obstant això, demanar prestat diners a amics i familiars comporta alguns desavantatges significatives. Arruïnar el seu crèdit és una cosa; arruïnar les teves relacions properes és una cosa completament diferent. A més, hi ha moltes persones els amics i membres de la família no tenen més diners en efectiu del que tenen, el que fa que aquesta opció no sigui una opció inicial.

Si va a demanar diners prestats d’aquesta manera, segur de les dues parts siguin clares pel que fa als termes de l’préstec. És possible que fins i tot vulgui elaborar el seu propi contracte de préstec perquè tots dos tinguin alguna cosa per escrit. Per obtenir un contracte de mostra i per obtenir més informació sobre aquest tipus de préstec informal, consulteu la nostra publicació de bloc: Com demanar diners a amics i familiars.

Dinero rápido

2. Vendre o empenyorar les teves coses.

Pot fer això de dues maneres: pot vendre les seves coses directament o pot empeñarlas amb el pla per eventualment recuperar-les. Les dues opcions poden ser formes totalment bones d’obtenir una mica de diners extra, encara que tots dos tenen els seus riscos i les seves desavantatges.

Per vendre les teves coses, probablement hagis de fer-ho en línia. Això vol dir utilitzar Craigslist, eBay, Facebook o qualsevol de les nombroses aplicacions. Hi ha una gran quantitat de configuració involucrada quan es tracta de vendre coses en línia, que és temps que potser no tingui disponible per gastar. A més, reunir-se amb estranys per Internet sempre és una proposta arriscada.

En la seva major part, no vas a vendre les teves coses per res a prop del que realment val. I si espera a algú que estigui disposat a pagar, bé, necessita efectiu ara, no més tard, oi? I com més pugui vendre un article, és més probable que sigui una cosa que realment no vol vendre.

No obtenir el valor total també entrarà en joc quan estiguis exercint alguna cosa. A més, haurà de pagar interessos per recuperar el seu article. Si bé la majoria dels préstecs de cases d’empenyorament duren només un mes, molts d’ells li permetran estendre per diversos mesos a l’menys. Això significa encara més interès acumulat.

Si els préstecs ràpids de les cases d’empenyorament tinguessin taxes d’interès realment baixes, això no seria un gran problema. Però ells ho fan. Els préstecs de cases d’empenyorament poden tenir una taxa mitjana de 15 a 275 per cent, segons les lleis del seu estat. Ai! Per obtenir més informació sobre com empenyorar els seus objectes de valor per un efectiu ràpid, dirigiu-vos a la nostra publicació de bloc: Els pros i els contres dels avenços en efectiu de la botiga d’empenyorament.

3. Traieu un avenç en efectiu amb la targeta de crèdit.

Ara, si necessita diners d’emergència i no importa si és efectiu o no, pot dipositar el saldo a la targeta de crèdit. Però això només s’aplica si ja té una targeta de crèdit amb un saldo pendent baix. En general, desitja mantenir els saldos de les seves targetes de crèdit per sota de l’trenta per cent, però quan passa una emergència, és possible que no tingui millors opcions disponibles.

No obstant això, si encara no té una targeta de crèdit, un puntuació de crèdit pobre limitarà les seves opcions per obtenir un. És possible que només pugui sol·licitar una targeta de crèdit assegurada, però això requerirà un dipòsit en efectiu per establir el seu límit de crèdit, el que el portarà de tornada a on va començar. A més, la targeta pot trigar un temps a arribar, i per llavors podria ser massa tard.

Per a despeses d’emergència que requereixen efectiu, treure un avenç en efectiu amb la targeta de crèdit podria ser el millor. Això no vol dir que no comporti riscos significatius per a la seva salut financera, sinó que podria ser l’opció menys dolenta que tingui.

Els avenços en efectiu de targetes de crèdit funcionen de manera molt similar a usar la seva targeta de dèbit per obtenir efectiu d’un caixer automàtic. La principal diferència és que l’efectiu que obté en una targeta de dèbit són diners que ja té en el seu compte bancari, mentre que un avenç en efectiu de targeta de crèdit és diners que està demanant prestat. Quan obté una bestreta a la targeta de crèdit, la suma que retira s’agrega al seu saldo pendent, a l’igual que quan utilitza la seva targeta per realitzar una compra.

El major inconvenient dels avenços en efectiu amb targeta de crèdit és que són més cars que les compres regulars amb targeta de crèdit. Vénen amb una tarifa inicial només per realitzar la transacció que mitjana 10 o 5 per cent de la suma retirat, el que sigui més gran. Els TAE per avenços en efectiu també són molt més alts que els TAE per transaccions regulars, i la falta d’un període de gràcia de 30 dies vol dir que els interessos comencen a acumular immediatament.

Finalment, hi ha límits en els avenços en efectiu de la targeta de crèdit que, depenent de la targeta, poden ser inferiors a la quantitat que necessita. Aquests poden ser límits en la quantitat que pot retirar per dia o per transacció; la seva targeta també té un límit general per avenços en efectiu. Fins i tot si un avançament en efectiu amb targeta de crèdit és la millor de les seves males opcions, encara estan posant en risc les seves finances.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.