Free Hit Counter "); pageTracker._initData(); pageTracker._trackPageview();

Quadre Arrabassada.

18 Maig, 2017 21:52
Publicat per mmarruga, OLEOS - OLIS

 

 L'ARRABASSADA DE TARRAGONA

 

 La barca que he pintat, és inventatda per mi, el quadre del mar, és l'Arrabassada de Tarragona, no sé si m'ha quedat molt bé, però crec, que fantàstic i meravellós si, m'encantaria, i m'agradaria, que els meus somnis es covierteixquen, en realitat, retrepitxan, amb fermesa la sorra, de les platges, conegudes, pintar des del front, veure natura viva, somiar, amb nous projectes, m'agrada pintar, cales, mars, i platges, sempre pintaré, altres meravelles, amb els meus projectes, aquí al quadre, representa, que la barca, marxa, i se'n va,a l'altra banda, per reconstruir, nous projectes, la barca me la inventi jo, perquè la mar, es vegi, una mica de vivor, una cosa que és immens com un somni, a mi m'agrada treure, les meves idees amb la meva ment, tenir sempre aquella idea, que he de pintar alguna cosa més, tot i que de vegades, sigui, alguna sorpresa encantadora.

 

PINTURA AL OLEO 50X70

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

AMPOSTA

13 Octubre, 2016 21:48
Publicat per mmarruga, Dibujos - Dibuixos

 

LO POBLE D'AMPOSTA, DIBUIXAT AMB LLAPIS AMB UNA CARTULINA.

Amposta, terra del Montsia. 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

SANTA MADRONA, Corbera D'Ebre - TERRA ALTA

24 Juny, 2013 12:20
Publicat per mmarruga, OLEOS - OLIS

 SANTA MADRONA DE CORBERA D'EBRE - TERRA ALTA

Cuadro de Santa Madrona de Corbera D’Ebre, oleo sobre lienzo canvas, un sitio muy pintoresco, por su colorido, he aquí un gran recuerdo, de juventud, una de mis trabajadas con técnica, con mis pinceles.
Oleo sobre lienzo 70 x 50

Quadre de Santa Madrona de Corbera d'Ebre, Oli sobre llenç canvas, un lloc molt pintoresc, pel seu colorit, d'aquí un gran record, de joventut, una de les obres meves treballades amb tècnica, amb els meus pinzells.

Oléo sobre llenç 70 x 50

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

EXPO ARNES 2ª PART

14 Juny, 2012 20:49
Publicat per mmarruga, Espai de Mario.

El título de tu vídeo: Mario’s trip to Arnes, Cataluña, España was created by TripAdvisor. See another Arnes slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

Inauguracio Exposició Arnes 2012

27 Maig, 2012 17:26
Publicat per mmarruga, Espai de Mario.

Dia 26, de Maig, inauguració, de una exposició, de quadres, dels artistes de la terra alta, a Arnes, segon pis de l'ajuntament, de lo mes magnific.

Tot en un Plet, mes artístic, cada artista representava, les seves obres....

Aquí les fotos es veuen, les meves obres.

 FESTA DE LA MEL ARNES. 2012

 AQUI PRESENTACIÓ DELS PINTORS ARTISTES DE LATERRA ALTA.

En nom de cada artista.


 

 A continuació, les paraules, ja pronuncian que quedava ja inaugurada l'exposició.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

MARIO PINTOR

30 Maig, 2011 21:25
Publicat per mmarruga, General

Jo Mario Marrugat, pintor artista, la pintura el tinc, com un hobby, i em passo el estones de diversió i oci per a pintar, als meus estils que m'agraden, és ja és la meva manera de passar, una estoneta entretingut, dins d'un món de cultura.

Treballo, amb el meus pinzells, aquí hi ha obres, les meves, que jo no u se si soc, encara un professional, mes aviat, aficionat, dedico la meva vida, com ara, les estones lliures, n'ames les tinc per puge pinta, i altres, es per a casa, oci, escolta musica, os-sigui una estona per cada cosa, també tinc una estona, per diversió, al meu ordenador, m'agrada fer fotos....

No és que la meva vida, em senti i em doni per viure, com a pintor que sóc, la pintura és el meu raconer, que forma part de la meva vida, només el tinc com un hobby, no pinto només per guanyar-me la vida com a pintor, la pintura no m'arriba, per guanyar-me la vida, la pintura no dóna, perquè jo-surti, com un ser formidable, cada artista només pensa, de la manera que és.

la pintura és un art, no és cap miracle, només de pintar quadres, és una creació, treballada, per les mans de cada artista.

 

 

Mario-pintor.1

Quant jo vaig comença a pintar, era entre 15, 16 i 17 anys, eren quant feia, les primeres pinzellades.

Als anys, entre 1979, 1980, 1981

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

La Cooperativa Agricola de Gandesa

30 Maig, 2011 20:50
Publicat per mmarruga, OLEOS - OLIS

el sindicat

 

El que aquí es veu, és la cooperativa agrícola de Gandesa, és la part més antiga, on els agricultors, portaven, el raïm per fer el vi, de pròpia collita, després també es entraven, les olives, per fer , L'oli de criança, tant com el l'oli verge d'oliva, com el vi eren de pròpia collita, de cada agricultor,

El temple de la pagesia, tambe anomenat sindicat.
La Cooperativa Agrícola de Gandesa, es diu, com celler cooperatiu de Gandesa, que va ser, fundat l'any 1919.
La cooperativa agrícola, és on es fa el vi i l'oli, de criança i de collita.


Pintura a l'oli.


L'autor: Mario Marrugat

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

Carrer Miravet.

30 Maig, 2011 20:45
Publicat per mmarruga, OLEOS - OLIS

El carrer Miravet, un carrer històric, de Gandesa, per les seves obres antigues, i modernes.

 

El carrer, Miravet, Carrer de Gandesa, que era abans, anomenat, i nombrat, carrer Serrano i Sunyer, de Gandesa, tot era històric, per la gent senyorial, era el pas senyorial, tot un detall.
El carrer Miravet, arriba a ser, una llegenda, probable, era el carrer, senyorial, de tots, els que lo reconeixen, És una pintura olio.


Tota una perspectiva. Val la pena el detall a l'ampliació (oli, 1999)

L'Autor: Mario Marrugat.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

LA MEVA MUSICA FAVORITA

29 Maig, 2011 21:14
Publicat per mmarruga, General

 
MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

Presentació: LES MEVES OBRES.

20 Maig, 2011 19:37
Publicat per mmarruga, OLEOS - OLIS

Ver todas

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 
Comparteix:
 • Facebook
 • E-mail
 • Google

1 2 3  Següent»