Una passejada per la meva vida i les meves aficions.

Descans

General Retroenllaços (0) Comentaris (1)   

Em penso que ara sí, és el moment de descansar uns dies i dedicar-me a gaudir de les vacances, de la família, de les passejades, el mar,..... Per tant, ens veiem d'aquí unes setmanes amb energies renovades i segurament alguna cosa per ensenyar-vos.

Fins aviat!!

Bon estiu


Imans

tapes Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

I per últim per avui, us ensenyo uns imans que he fet seguint el que vaig veure a la pàgina twirling betty,

Són molt fàcils de fer i queden molt bonics.

Bona nit!!

Imans


Anotacions

Scrap Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

 

He fet una llibreta per fer-hi anotacions, ja que de vegades no va bé anar amb tota la carpeta i és millor una llibreta petita on fer-hi les anotacions sobre el que s'està parlant.

El sistema és semblant a la carpeta. Vaig "pelar" una llibreta, vaig pintar-la amb gesso i vaig posar-hi tocs daurats amb una plantilla i tapes!!!

Anotacions

Anotacions

Anotacions

Anotacions

 


Arxivador Alterat

Scrap Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

...L'any passat vaig fer-me una llibreta on posar les notes del curs, el dia a dia, les reunions..... I aquest any volia fer-me'n una altra, però volia fer-la diferent. Així que vaig agafar un arxivador de quatre anelles de tota la vida una mica fet caldo que tenia per casa i li vaig donar una base de gesso. Desprès el vaig pintar amb pintura acrílica verda i groga i li vaig enganxar tapes. Vaig posar-hi amb embossing unes estampacions d'un segell amb lletres. Vaig troquelar unes papallones amb el paper interior i li vaig donar una mica més de gesso amb una plantilla i aquest és el resultat:

Arxivador

Arxivador

Per dins vaig fer-lo fosc, amb blaus i gesso blanc i papallones. A més li vaig fer dues butxaques per desar-hi papers o alguna llibreta o posar-hi anotacions:

Arxivador

Ara em falta omplir-lo i llest per començar el curs al setembre Wink


Targeta

Scrap Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

Hola a tothom!!

He estat uns dies sense ordinador i per això ha semblat que tenia el bloc una mica abandonat.

Durant aquest dies he fet una targeta per felicitar el segon aniversari de casats d'uns amics, ara que ells ja la ténen us la puc ensenyar a vosaltres. Em van dir que els havia agradat molt, això espero.

Felicitació aniversari


Design by JuliettaRose Studio. Powered by Lifetype

Modified to suit me on august 2010.
© 2010 Montse Cortell. All rights reserved.