Una passejada per la meva vida i les meves aficions.

Home Decor

Scrap Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

Bona nit!!

Tot i que no he actualitzat massa el blog, he estat fent alguna coseta.

Feia temps que volia fer un taulell per la cuina on posar les notes importants i apuntar tot allò que s'acaba i que s'ha de tornar a comprar, i que si no ho apuntes en aquell moment...mai més ho recordes fins que ho necessites.

 Vaig anar a un basar xinès i vaig trobar un surò/pissarra tipus velleda i vaig tunejar-ho una mica i aquí en teniu el resultat:

DSC_0035

DSC_0038

DSC_0036

 


Sant Jordi. Dia Mundial Del Llibre.

Scrap Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

Amb motiu del dia mundial del llibre, Kds va propossar fer un punt de llibre...a mi, m'ha costat molt, molt. Poca inspiració, però finalment ho he aconseguit i tot i que sóc pirncipiant, n'estic contenta del resultat.

He utilitzat per elaborar-los, ja que n'he fet sis iguals i així aprofito per fer algun detall demà, material que tenia i coses de Kds; que era una de les premises.

De Kds són les tintes archival i versafine,l'esponja Cut-in-Dry,  la Big Shot i les plantilles de tall, els papers, els tacs i els tapes.

Els passos per l'elaboració:

Primer amb tinta archival Ink color coffe he fet tocs per tot el tac, he utilitzat per cada color un tros de Cut-in-Dry. Amb el mateix sistema he posat versafine spanish moss.

Per les vores dels tacs he posat archival també.

He utilitzat tinta transparent i polvores ocre per posar el segell amb les lletres i ho he assecat amb secador d'embossing.

Amb la Big Shot he troquelat les flors i el mig cor.

He enganxat a la cinta catalana una rosa troquelada amb paper de Kds i a la part del darrere he enganxat una rosa sense muntar i dos trossos de tapes de Kds.

Al davant, per finalitzar he enganxat el mig cor de feltre.

El que he volgut recollir en aquests punts de llibre, és el que simbolitza per a mi la diada de demà: Roses, lletres i sentiments.

 

Bona diada de Sant Jordi!

Punt Sant Jordi 2011_05

Punt Sant Jordi 2011_04

Punt Sant Jordi 2011_03

Punt Sant Jordi 2011_02

Punt Sant Jordi 2011_01

Punt Sant Jordi 2011

 


Design by JuliettaRose Studio. Powered by Lifetype

Modified to suit me on august 2010.
© 2010 Montse Cortell. All rights reserved.