Una passejada per la meva vida i les meves aficions.

Casa Per Mocadors

Scrap Retroenllaços (0) Comentaris (2)   

Bona tarda!

Ahir us vaig ensenyar una caseta per mocadors de paper, és per posar-hi aquelles capses de mocadors amb forma de cub. Però no a tots els llocs hi ha aquestes capses i molts cops són més cares que les rectangulars, així que si les que compreu són rectangulars també poden tenir la seva casa....

caseta

caseta

caseta

caseta

caseta

 

Els papers en la seva gran majoria són de kits de Kds i alguna cosa que tenía per casa. Les flors de feltre les he fet amb la Big Shot i les puntes ja les tenia per casa.

Espero que us agradi i que deixeu els vostres comentaris.

Fins aviat!!


Canvas

Scrap Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

Hola a tothom!!

Us ensenyo una nova creació que també feia molt temps que volia fer i que no veia massa com fer-la. Un canvas de 50 x 70, aquí teniu el quadre acabat, el títol és nosaltres i hi sortim la nostra petia família.

Hi he posat gesso, pintura acrílica, segells amb embossing, papers d'scrap i floretes gairebé tot el material és de Kds (Us estimo pink girls!!). També hi he posat les meves papallones fetes amb un troquel de Kds.

Hi he transferit unes fotos de la nostra família enmarcades amb restes de paper d'un kit de Kds....i aquí en teniu el resultat:

Nosaltres

Nosaltres

Nosaltres

Nosaltres

Nosaltres

Nosaltres

Nosaltres

Us ho recomano, m'ho he passat molt bé fent-lo i de ben segur que no serà l'últim.

Espero els vostres comentaris!!


Design by JuliettaRose Studio. Powered by Lifetype

Modified to suit me on august 2010.
© 2010 Montse Cortell. All rights reserved.