OFERIMENT DE TÍTOLS A L'AJUNTAMENT - 2008

 

 

 

 

El dissabte dia 21 de juny els membres de la secció de patinatge artístic i representants de la secció d'hoquei patins del nostre club, acompanyats de pares i seguidors, s'adreçaren a la sala d'actes de l'ajuntament planenc per tal d'oferir els trofeus i títols obtinguts durant la temporada 2007-2008. Un cop a l'ajuntament foren rebuts per l'alcalde, Sr. Mateu Montserrat, i pel regidor d'esports, Sr. Josep Rodríguez.


Després d'unes paraules de benvinguda per part de membres del club i dels responsables municipals es procedí a oferir els títols obtinguts al municipi:


- Ascens de l'equip d'hoquei patins a PRIMERA DIVISIÓ CATALANA

- 7è lloc del grup xou cadet “gran” al Campionat de Catalunya

- 2n lloc del grup xou cadet “petit” al Trofeu de Grups Xou i classificació per la Copa Catalana

 - Superació de nivell federatiu de diversos patinadors individuals

  En els parlaments es volgué destacar la importància de l'esport com a eina formativa i d'integració social per sobre dels resultats esportius obtinguts. També es valorà molt positivament les aportacions del Club Patí en la tasca de promoció del poble i de la comarca arreu de Catalunya.


L'alcalde i el regidor d'esports lliuraren una medalla de record dels èxits obtinguts a tots els esportistes presents tot encoratjant-los a seguir en la seva tasca d'esforç i superació personal i col·lectiu. També s'entregaren plaques commemoratives i d'agraïment a les entrenadores de patinatge (Srta. Núria Amorós, Srta. Laia Borregan i Srta. Elisabet Ballesté) i a l'entrenador d'hoquei (Sr. Magi Ferré) que no va poder assistir a l'acte.


Un dels moments més emotius fou al començament, quan es va fer el lliurament de plaques d'agraïment a la Sra. Teresa Sisquella i a la Sra. Dolors Rosell que fa pocs dies van anunciar la seva intenció de deixar les tasques de direcció del club dins la Junta. Tasques que ambdues venien realitzant de forma plenament satisfactòria duran molts anys. Tots els que hem compartit moltes hores de reunions i il·lusions les trobarem a faltar malgrat que han manifestat que sempre estaran disposades a donar un cop de mà quan sigui necessari.


Posteriorment al lliurament de records tots els presents varen poder gaudir d'un aperitiu que va servir com a cloenda de l'acte celebrat.