CLASSIFICATS PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GRUPS XOU

Per tercer any consecutiu el Club Patí El Pla de Santa Maria ha presentat una coreografia a la categoria cadet del Campionat Territorial de Grups Xou de Patinatge Artístic.


Després d'uns quants mesos d'entrenaments, el diumenge dia 27 tingut lloc al Pavelló Municipal de Cambrils el Campionat Territorial. Aquest esdeveniment fou presenciat per uns set-cents espectadors. 


Malgrat el nervis l'execució de la coreografia va ser gairebé impecable. Una música encertada acompanyada d'uns moviments, perfectament estudiats i calculats, que representaven el perill de les drogues entre els joves i el risc de quedar-s'hi enganxat, va portar a que "Jocs perillosos" aconseguís la quarta plaça.


Tot i la dificultat del campionat i de competir en la categoria amb més nombre de coreografies participants aquest any els patinadors, pares i entrenadors tenien dipositades moltes il·lusions en obtenir una més que merescuda plaça al pòdium. Només unes puntuacions injustes i, al nostre entendre, poc objectives han privat als patinadors planencs de la merescuda recompensa. 


Lamentem que fets com aquests contribueixen al desànim dels patinadors, pares i entrenadors, i instem a que els organismes esportius corresponents vetllin per la qualitat i la imparcialitat. El club ha emprés les accions reglamentàries per tal de fer una queixa formal davant la Federació


Tot i el disgust pels fets anteriorment esmentats cal felicitar als patinadors, que damunt la pista van ser capaços de realitzar de forma reeixida una coreografia plena de dificultat.


La quarta posició obtinguda en el territorial garanteix als nostres patinadors una plaça pel Campionat de Catalunya on tindran que mesurar les seves forces amb clubs de gran prestigi dins el món del patinatge de conjunts. 


Els protagonistes d'aquest èxit esportiu han estat l'Anna Bernardo i Baldrich, la Georgina Canela Ferré, la Maria Fonts Cucó, la Meritxell García Tondo, l'Elsa Martínez Fonts, la Nayla Morales Calvo, la Gisela Murtró Balañà, el Jordi Murtró Balañà, la Zaira Ormaechea Calvo, la Laia Pérez Bosch, la Sandra Salcedo Montcusí, l'Aina Valverde Ferré, l'Elisabet Ballesté (entrenadora i coreògrafa) i la Laia Borregan (entrenadora i coreògrafa) i la Núria Amorós (entrenadora). També cal fer esment de la magnífica tasca de perruqueria i maquillatge realitzada per la Judit Cunillera, la Montserrat Esteve, el Vicenç Fonts, la Carme Fonts i altres mares dels patinadors.