11ens CLASSIFICATS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE XOUS - 2007

El Club Patí El Pla de Santa Maria, amb patinadors del Club Patí Valls, va participar el dissabte 17 de febrer al Campionat de Catalunya de grups xou dins la categoria cadet. Aquest cop la coreografia "Formigues enfrontades", que unes setmanes abans havia assolit la tercera plaça al Campionat Territorial, ...

... tenia un paper força complicat ja que els nostres patinadors van haver de competir amb el bo i millor del patinatge català. Aquest any el nivell de la competició en la categoria cadet ha estat molt més elevat que en edicions anteriors i com a rivals directes calia competir amb clubs de gran prestigi dins el món del patinatge de conjunts, clubs que des de fa anys estan dins l'elit del patinatge espanyol, europeu i mundial.

El pavelló triat per aquest esdeveniment esportiu, Pavelló Olímpic de Reus, oferia una magnífica entrada. Amb tota aquesta expectació la coreografia "Formigues enfrontades" va realitzar un paper molt digne i només una inexplicablement baixa puntuació d'un dels cinc jutges va impedir assolir una classificació més reeixida.

Un any més, i per tal de valorar correctament aquest resultat esportiu, cal tenir en compte que els nostres clubs eren els que representaven a les poblacions amb menys nombre d'habitants de tots els presents al campionat.

Aquest Campionat de Catalunya es la continuació de l'aventura dels grup xou de la categoria cadet iniciada tan exitosament la temporada 2006.

Una vegada més els protagonistes d'aquest gran èxit pel patinatge de la nostra comarca han estat la Maria Bernardo i Baldrich, la Georgina Canela Ferré, la Meritxell García Tondo, l'Elsa Martínez Fonts, la Natàlia Medina Gil, el Jordi Murtró Balañà, la Zaira Ormaechea Calvo, la Laia Pérez Bosch, la Noèlia Rull Gil i la Sandra Salcedo Montcusí.

També felicitem a les entrenadores i coreògrafes planenques Elisabet Ballesté Esteve i Laia Borregan Marsillach que, com a integrants de la coreografia "Fàbrica de dummies" del Reus Deportiu, van quedar en 2n lloc de la categoria de grups grans i properament participaran al Campionat d'Espanya de la modalitat.