La Pica 2014

Ja és la setena edició i la Pica continua sent la marxa de BTT més ben organitzada i més espectacular. Aquest any hi havia més de 1000 inscrits, dividits en dos recorreguts, el vermell i el blau.
Gairebé tots els de Cambrils han fet el blau, però jo em vaig inscriure dels primers al recorregut vermell i no em podia fer el covard. Així que m’ha tocat fer els 38 km i 1100 m+ per un terreny bastant enfangat. Però el senderons i trialeres pagaven la pena.
Ja de bon matí ens obsequien amb xocolata calenta amb melindros. I una bossa plena d’obsequis promocionals.
Aquest any hem sigut vius i ens hem col·locat cap a la part més propera a la línia de sortida. Això ens ha permès sortir amb el pilot dels bons, clar que al cap d’uns primers quilòmetres ja ens havien deixat de roda, però…

El problema de ser tants participants és que et trobes aturades en els camins més estrets i costaruts. Però si no et poses nerviós tothom intenta fer-ho el millor possible.


Els avituallaments són molt complerts i amenitzats per una banda de timbalers tipus batukada. Molt divertits.

L’última baixada era bastant ràpida i molt, però molt relliscosa a causa del fang. He hagut de socórrer a un participant que havia caigut i tenia un cop al muscle esquerre, espero que sense conseqüències greus.

A l’arribada i sota el control de xip m’han indicat que arribava en la posició 216 del circuit vermell i amb un total de 2 hores i 53 minuts.

Pots veure el track a wikiloc

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *