http://www.tinet.cat/portal/uploads/panoramica_jornada_20140422145234.jpg

La Diputació de Tarragona prepara una nova edició de la TINETjornada,  que amb el títol “Les oportunitats d’aprenentatge a Internet” tindrà lloc  dissabte 7 de juny. La jornada pretén acostar assistents l’àmplia oferta i els diferents mètodes per accedir i utilitzar de manera eficient i satisfactòria els coneixements que Internet posa al nostre abast, en àmbits tan diversos com l’acadèmic, el laboral i el personal.

Conèixer les eines, les plataformes i les tècniques per treure’n el màxim profit, sempre d’acord amb les nostres particulars motivacions són alguns dels reptes que es planteja aquesta nova cita anual de TINET amb les novetats en l’àmbit d’Internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Reconeguts professionals seran els encarregats d’apropar els assistents a l’àmplia oferta que Internet ens ofereix en matèria d’aprenentatge així com la tecnologia i la metodologia per a fer-ne un ús que s’adapti amb eficiència a les nostres inquietuds.

Els ponents abordaran qüestions diverses com ara la “Innovació didàctica i tecnologies emergents”, una xerrada que anirà a càrrec de Jordi Adell, del Centre d’Educació i Noves Tecnologies de la  Universitat Jaume I. Xavier Suñé, per una altra banda, oferirà una xerrada-taller d’iniciació al coneixement de la realitat augmentada i a la posada en pràctica amb aplicacions específiques. Durant la TINETjornada, també s’abordarà el mobile learning i altres formes d’aprendre al segel XXI, amb la doctora en Tecnologia Educativa, Mar Camacho. Altres ponents seran: Teresa Sancho (Universitat Oberta de Catalunya) que aportarà el seu coneixement sobre els MOOCs, els cursos online oberts,  i Fernando de la Rosa, Fundador de Foxize, la primera escola de negocis avançada amb formació personalitzada.

La TINETjornada 2014 tindrà lloc al Palau de la Diputació de Tarragona durant tot el matí del dissabte, 7 de juny, de 9.15h a 13.30h. La inscripció a la TINETjornada és oberta i gratuïta. Properament s’anunciarà el termini per a fer-la efectiva a través del web de tinet: ww.tinet.cat

 

Comentaris estan tancats.