¿Qué es un Youtuber?

El Youtuber és el protagonista principal de Youtube, ja que sense ell no hi hauria cap vídeo a la plataforma. I, a més, és el principal emprenedor línia que interactua en aquesta xarxa social. Si vols formar part de la comunitat de YouTubers, aquí tindràs tota la informació que necessites.

Els YouTubers han canviat la societat literalment parlant. Ja res és com abans. Tot s’ha hagut de emmotllar a les noves circumstàncies.
I és que un Youtuber, és a dir, una persona normal i corrent com tu o jo, és capaç de tenir més audiència que un programa de televisió i ràdio, superant totes les expectatives del tot.
Com és possible que una comunitat de YouTubers siguin capaços de tenir més repercussió que les cadenes més importants d’un país ?

Això és degut gràcies a Youtube: la xarxa social que el fan servir molts usuaris com si fos una televisió.Ara, gràcies a això, les cadenes més prestigioses se les han d’enginyar per no perdre audiència i estar a l’altura de les exigències actuals que marca la societat.

¿Com arribar a ser un Youtuber?

1-Obre teu canal des del teu perfil de Google youtuber :Des del teu propi perfil de Google, pots tenir el teu canal automàticament.De fet, la mateixa xarxa social ja t’ho pregunta en l’instant que entres a la plataforma des del teu perfil.Dit això, aquest és el pas més bàsic però fonamental perquè, sense canal, no hi ha YouTubers que valguin.Utilitza un mòbil o càmera per fer vídeosyoutuber.

2-Lo següent que necessites és un dispositiu mòbil (o tablet) amb bona resolució per a realitzar vídeos de qualitat.

També,  pot ser una bona càmera de vídeos.Si és possible, que sigui HD o Full HD.Al principi no cal ser un as a gravar, ja que estàs començant, estàs aprenent.Però conforme vagis creixent d’audiència, aquest aspecte és fonamental perquè, en cas contrari, el teu canal pot quedar en l’oblit i compra’t un micròfonyoutuber

3-La qualitat de so és imprescindible.

Necessites que el teu audiència t’escolti bé perquè el missatge és important.Pensa que l’audiència et segueix pel que dius, no ho oblidis.Al mercat hi ha molts micròfons disponibles que et poden servir per gravar de tot tipus de preus.Així que si vols oferir qualitat no ho oblidis: compra’t un micròfon.

4-Un vídeo sense editar, no val absolutament per a res. Pensa que la qualitat importa, però el missatge també.I, un vídeo sense edició, et puc assegurar que a l’audiència no li agradarà gens.No cal fer edicions espectaculars, però sí fer un mínim.

Quan guanyar beneficis com Youtuber?

Per guanyar diners com Youtuber es pot fer des del primer moment. No obstant això, sense audiència, dubto que ho aconsegueixis.

Per a això, és recomanable que creus una comunitat entorn al teu canal de Youtube i augmentis els subscriptors tal i com indica el consultor seo judith sauch.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.