¿Que es a la fí el SEO?

Què és el SEO?

El posicionament en cercadors o optimització de motors de recerca és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.

També és freqüent nomenar-pel seu títol anglès, SEO (Search Engine Optimization). També és comú anomenar posicionament web, encara que aquest terme no resulta tan precís, ja que engloba altres fonts de trànsit fora dels motors de cerca.

És una estratègia i conjunt de pràctiques destinades a la captació i fidelització del trànsit provinent dels cercadors. SEO (Search Engine Optimization) és la pràctica d’utilitzar un rang de tècniques, incloses la reescriptura del codi html, l’edició de continguts, la navegació en el site, campanyes d’enllaços i més accions, per tal de millorar la posició d’un website en els resultats dels cercadors per uns termes de cerca concretos.

Implican l’optimització de la pàgina (amb els anomenats factors on site) i la seva socialització a Internet amb altres pàgines (els anomenats factors off site) amb la finalitat de millorar la posició d’un website en els resultats dels cercadors per uns termes de cerca concrets. Aquestes tècniques, i la seva rellevància per millorar el posicionament, són diverses i canviants en funció de l’evolució contínua dels cercadors.

Judith sauch consultor seo

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.