Pirates i corsaris!!!

Avui he tingut el plaer d’assistir una estona a la presentació del llibre: ‘Pirates i Corsaris: Els atacs contra Vila-seca i la costa del Camp de Tarragona’ a càrrec de l’historiador Pedro Otiña i que forma part de la col·lecció ‘Monografies’ de la Secció de lletres de l’Agrupació Cultural de Vila-seca.

La taula era formada per: Montse Garriga en nom de la Secció de lletres, l’escriptor Pedro Otiña, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i Enric Garcia, cap d’àrea de gestió de coleccions i de coneixement del Museu Marítim de Barcelona.

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *