Proves fotogràfiques. Camí cap el ‘Diorama’

Bé, ja he de tenir collons per anomenar diorama a aquestes proves però bé, és un inici. El cas és que en el meu neguit per continuar la formació autodidacta en el món de la fotografia, actualment, a banda d’aprendre la complicada fotografia de nus artístics, em començo a preparar per la composició de Diorames.

De moment a nivell molt bàsic. I, per començar, utilitzant les figuretes de PVC que hi ha per les golfes… El cert és que té la seva gràcia i veient alguns exemples que corren per la xarxa, això és tot un món. Normalment els diorames son de caire realístic (hi ha molta temàtica pessebre), però observo que qualsevol tema pot donar per fer un diorama. A veure que en sortirà… de moment us deixo dos exemples, un d’ells és una composició que vaig fer al jardí de casa ja fa un temps, amb un bolet que va dur mon germà; i l’altra és més recent, feta amb paper d’alumini per donar un aire a planeta llunyà.

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *